Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2018.

12:24

Modrić: Mesi je izuzetan, ali ne može sâm

Fudbaler Hrvatske Luka Modrić pohvalio je jednog od najboljih fudbalera sveta Lionela Mesija, ali rekao mu treba veća podrška ekipe.

Izvor: LN

Autor: LN

Modrić: Mesi je izuzetan, ali ne može sâm
Photo by Gabriel Rossi/Getty Images

Modrić je meč između Hrvatske i Argentine 'prelomio' drugim golom svoje ekipe, sjajnim šutem sa distance, i tako praktično 'poslao' svoju ekipu u narednu rundu, a Mesijevu kući.

"Mesi je izuzetan fudbaler, ali ne može sve da uradi sam. U fudbalu, potrebna vam je podrška", rekao je Modrić odmah posle meča.

Veliki deo javnosti kritikuje Mesija na lošim igrama, ni izbliza onakvim kakve godinama pruža u Barseloni, dok je manji deo na njegovoj strani, sa argumentom da Argentinac nema adekvatnu podršku u veznom redu, a da ekipa previše zavisi od njega.

Hrvatska posle dva odigrana kola ima šest bodova, dok "Gaučosi" imaju samo jedan. U poslednjem meču 'Vatreni' igraju protiv Islanda, dok se ekipa Horhea Sampaolija sastaje sa Nigerijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu