Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 13.02.2023.

11:45

Hitna reakcija ARKUS: Razrešen predsednik Partizana zbog vređanja predsednika Srbije

Na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS) doneta je odluka o razrešenju Željka Perkunića sa mesta člana Upravnog odbora.

Izvor: B92

Autor:B92

Hitna reakcija ARKUS: Razrešen predsednik Partizana zbog vređanja predsednika Srbije
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Saopštenje ARKUS lige prenosimo u celosti:

"Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan prema Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema Predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredeljivanju sredstava u poslednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprede rad.

Članovi Skupštine, koji su pristupili glasanju, bili su jednoglasni u osudi neprimerenog ponašanja i odluci da dosadašnji član Upravnog odbora bude smenjen",
navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu