Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 08.09.2016.

20:44

Burno u RSS, još bez predsednika

RSS još čeka predsednika, Izborna skupština je trajala više od tri sata, a posle skandala i prekida Božidar Đurković i Milan Đukić dogovorili su odlaganje.

Izvor: B92

Autor:B92

Burno u RSS, još bez predsednika

Siniša Lazić je povukao kandidaturu.

Izbor predsednika ostavljen je za narednu sednicu koju treba da zakaže predsednik tog tela Siniša Lazić, a očekuje se da to bude u narednih 15 dana.

Na početku, sve je bilo normalno, predsednički kandidati su izneli svoje programe, a specijalni gosti Skupštine su bili Dane Korica ispred Sportskog saveza Srbije i Đorđe Višacki predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije.

Glasanje za izbor predsednika bilo je javno ali je Skupštinu prekinuo novoizabrani predsednik ovog tela, Siniša Lazić, zbog pritiska koji je navodno vršen na jednog od delegata.

Posle više od pola sata prekida Skupština nije nastavljena posle dogovora kandidata, Đurkovića i Đukića, pa će predsednik će biti izabran na narednoj sednici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu