Nova vest
Fudbal 5

1.5.2024.

12:30

Nađ održao prvu konferenciju: Kofer je uvek spakovan

Novi trener Partizana Albert Nađ održao je svoju prvu konferenciju za medije u novoj ulozi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Pre samo dva dana on je zamenio Igora Duljaja, koji je u ponedeljak uveče smenjen sa mesta šefa stručnog štaba crno-belih.

Iako je nedavno kao Duljajev zamenik vodio "večiti" derbi u kom je Partizan izgubio uz rezultat 3:2, Nađ će u četvrtak od 17.00 svoj zvaničan debi imati protiv Vojvodine u Humskoj.

"Sve se brzo izdešavalo. Imali smo lošu seriju utakmica, četiri poraza zaredom i ljudi koji vode klub su odlučili da nešto mora da se promeni. Ja, pre svega, očekujem da igrači reaguju. Nadam se su spremni i da su svesni da smo došli u situaciju da nam TSC prišao na samo četiri boda, a imamo niz teških utakmica do kraja prvenstva", rekao je Nađ.

Upitan da li nešto može da se promeni za samo dva dana, Nađ je rekao da su igrači pre svega ti koji treba da nešto promene.

"Oni su ti koji su glavni izvođači radova, mi smo njihov servis. Kao i prethodni trener, tako i ja, bićemo u njihovoj službi. Sigurno je da su na psihološkom planu malo u padu zbog poslednjih rezultata, ali su profesionalni i svi zajedno kao klub moramo da izeđemo iz ove situacije koju niko nije očekivao", rekao je Nađ.

Fudbaleri Partizana će lošu seriju pokušati da prekinu sutra, kada im u goste dolazi ekipa Vojvodine, u sklopu 33. kola Superlige Srbije.

Nađ je istakao da je Vojvodina tim "koji je trenutno u najboljem momentu od svih superligaških ekipa" i dodao da očekuje tešku utakmicu. Rekao je i da ima problema kako zbog kartona, tako i zbog povreda.

"Ekipa koja bude izašla je najbolja ekipa koju ima Partizan", rekao je Nađ.

On je rekao da je uvek želeo da postane trener Partizana, ali da nije mogao da bira trenutak kada će se to dogoditi.

"Ovaj posao znači uvek spakovan kofer. Rezultati te održavaju u životu", rekao je Nađ.

Nađ je rekao da veruje, pre svega u sebe, ali da je spreman da posluša svaki savet ili kritiku.

"Ali ponavljam, pre svega verujem u sebe i svoje saradnike i u ekipu za koju smatram da ima dovoljno potencijala da možemo da zadržimo drugo mesto", rekao je Nađ.

Nađ je potpisao ugovor na godinu i po dana, ali su ga novinari upitali da li su možda predstojeće utakmice "kvalifikacije" za taj ugovor.

"Imam pet utakmica i svestan sam da, ako ne pobedim na tih pet utakmica, ne mogu da budem ovde. To je normalno, ali verujem u sebe i verujem u tim i moje saborce. Moji igrači su moji saborci kojima govorim 'za mnom', a nikad 'juriš'", rekao je Nađ.

Utakmica Partizan–Vojvodina na programu je u četvrtak od 17.00 u Humskoj.

Crno-beli ovaj meč dočekuju sa 70 bodova, 11 manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a četiri više od trećeplasiranog TSC-a. Vojvodina je šesta sa 51 bodom.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

6 h

Novo Sport Video Menu