Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 19.12.2013.

18:20

Bošković: Uz 20.000 ljudi do finala

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da će ključ meča sa Poljskom u polufinalu Svetskog prvenstva biti fantastična borbenost.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Bošković je pred susret koji se igra u petak od 18 časova u beogradskoj „Kombank areni“ da očekuje i fantastičnu odbranu svojih izabranica, ali i odličnu podršku publike.

Ključ je u fantastičnoj odbrani i lakim golovima, u borbenosti koja je i do sada krasila naše devojke. Naravno, važan faktor biće i publika od koje očekujem još jedan rekord u posećenosti. Publici dugujemo ogromnu zahvalnost, jer nas je nosila i u Nišu i ovde u Beogradu“, rekao je Bošković.

Selektor Srbije poručio je da će srpski tim i dalje negovati osnovnu filozofiju igre, da nema predaje do poslednjeg daha.

Protiv Norveške smo dobili izgubljenu bitku i to upravo zahvaljujući našem stavu da ne pokleknemo ni onda kada je najteže. Kada gubite, ne treba da klonete duhom, i obratno, kada pobeđujete ne treba mnogo da uzletite. Upravo ta filozofija krasi naše devojke“, rekao je Bošković.

Bošković je istakao da je najbitnije da Srbija iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje.

Pred nama je veoma teška utakmica protiv Poljske, ali verujem da možemo da savladamo i ovu prepreku“, poručio je Bošković.

Selektor Srbije istakao je da u „Areni“ za meč sa Poljskom očekuje i 20.000 navijača.

Ponosan sam na naše navijače. Znam da oni ne mogu da daju golove, to mogu samo devojke na terenu, i ne mogu da brane, što može samo Kaća, ali oni su naša velika snaga“, poručio je Bošković.

Duel između Srbije i Poljske igra se u petak od 18 časova. U drugom polufinalu od 20.45 igraju Brazil i Danska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu