Nova vest
Rukomet

Utorak, 09.04.2013.

19:40

RSS oduzima bodove i Vojvodini?

Rukometni klub Vojvodina kažnjen je sa 124.000 dinara zbog loše organizacije utakmice sa Partizanom i ukoliko ne plati taj iznos biće mu oduzeti bodovi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Pet kola pre kraja Merkur osiguranje Superlige, Novosađani su najbliži šampionskoj titulu, drugoj u istoriji, pošto su u derbi meču sa ’crno-belima’ slavili sa 30:28.

Ipak, ukoliko do 19. aprila novosadski klub ne uplati 124.000 dinara, biće mu oduzeto 12 bodova, biće pomeren na drugu poziciju, sa baš 12 bodova manje od Partizana, a bodom više od trećeplasiranog Vrbasa.

Vojvodina se tereti za slabu organizaciju meča 21. kola, pošto je u 50. minutu na teren utrčao jedan gledalac, tada je usledio i prekid utakmice u trajanju od oko 15 minuta, a takođe je došlo do sukoba navijača i policije, a na teren je ubačena i plastična flašica i dve rolne papira.

Kazna za sve te prekršaje iznosi ukupno 124.000 dinara, a rok za izmirenje obaveza je osam dana od pravosnažnosti rešenja. Ukoliko dug ne bude podmiren, Vojvodini preti zamena za drugu disciplinsku kaznu – oduzimanje 12 bodova, po jedan bod za svakih 10.000 dinara.

Uputio sаm molbu direktoru Superlige zа prolongirаnje isplаte“, istakao je sportski direktor Vojvodine Dаrko Jevtić, „Ipаk, nаdаm se dа bi već u sredu mogli dа uplаtimo nаvedenu svotu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve