Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 10.11.2011.

12:27

Izbušen simbol EP u Nišu

Velika rukometna lopta u centru Niša, koja je postavljena sa satom za odbrojavanje do početka Evropskog prvenstva, tokom noći je izbušena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Lopta je tokom noći nožem izbušena na više mesta, a policija je podnela prekršajne i krivičnu prijavu protiv 56-godišnjeg Nišlije.

U gradovima domaćinima - Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu, 100 dana pre početka takmičenja postavljene su velike rukometne lopte, kao i sat koji odbrojava dane, sate, minute i sekunde do početka EP.

Policija je saopštila da je M.S. nožem izbušio loptu oko ponoći i da su protiv njega podnete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, Zakona o oružju i municiji i Zakona o ličnoj karti, kao i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo oštećenje tuđe stvari.

U Nišu je planirano da se u 14.00 obeleži 70 dana do početka takmičenja. Građane ispred Kalče trebalo bi da pozdravi Zoran - Tuta Živković koji je, kao golman reprezentacije Jugoslavije, osvojio zlatnu medalju na OI 1972, a kao selektor zlato na SP 1986. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu