Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 21.03.2011.

13:37

"Igrači razmišljaju o štrajku"

Rukometaši Crvene zvezde u sredu igraju sa Metaloplastikom u četvrtfinalu Kupa, dok u prvenstvu imaju tri boda zaostatka u odnosu na Partizan.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Trener Igor Butulija za Sportski žurnal govori o teškoj finansijskoj situaciji u klubu, ali i o izazovima koji očekuju njegove igrače.

"Želimo svi taj trijumf. Cenimo Šapčane, ali želimo dalje. Tri boda je između nas i Partizana u prvenstvu, ali komšije očekuje još važnih utakmica, gostovanja u Novom Sadu i Kragujevcu, derbi… Mislim da je još sve otvoreno na oba fronta."

Međutim, Crvena zvezda ima i finansijskih problema, trebalo je da stigne nešto novca za prvu pomoć.

"Nije tajna da imamo velikih finansijskih problema. Teško mi je zbog igrača jer sve obaveze izvršavaju maksimalno profesionalno. Stvarno ne znam koliko plata nisu dobili…S obzirom da imam iskren odnos sa njima, rekli su mi kako razmišljaju da pokažu nezadovoljstvo kroz neki vid štrajka, samo da jednom dnevno treniraju. Zaista ne bih mogao da im zamerim, jedino se nadam da će uskoro sve biti kako treba na obostrano zadovoljstvo."

Igor Butulija kaže da to sve nema veze sa tesnom pobedom nad Pribojem od samo dva gola razlike.

"Ne, nije bilo nikakvih problema u tom smislu. Pribojci su pružili snažan otpor, pola ekipe je bilo sa mnom u omladinskoj reprezentaciji, deset dana pauze u prvenstvu… Znao sam da će biti tako, pride sam dao prednost nekim igračima, ali imali smo kontrolu nad utakmicom sve vreme. Najvažnije je da niko nije povređen i da spremno čekamo Metaloplastiku u sredu.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu