Nova vest
Rukomet

Sreda, 11.08.2010.

14:50

RK Partizan predstavio pojačanja

Rukometaši Partizana ambiciozno su ušli u novu sezonu, gde će se boriti za mesto koje sledeće godine voditi u novoformiranu Regionalnu ligu.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Klub je tokom leta napustilo desetak igrača, ali su za sada stigla tri pojačanja, levo krilo Nemanja Ilić (Radnički) i bekovi Branko Radanović (Dinamo) i Savo Mešter (Crvenka).

Osnovni cilj je plasman u Regionalnu ligu, ali ime Partizana obavezuje da moramo da jurišamo na trofeje. Nadam se da će ova trojica igrača da budu prava pojačanja, a ne samo na papiru. Osim igračkih kvaliteta bitni su nam i ljudski i mislim da tu nismo pogrešili“, rekao je trener Aleksandar Brković.

Ilić je već deset godina u klubu, od Meštera mnogo očekujemo, dok od Radanovića, kao najiskusnijeg igrača smatramo da može da bude oslonac igre, kako u napadu, tako i u odbrani“, dodao je Brković.

Sledeće sezone, Partizan će imati i dva brata u ekipi pošto se Stojanu Radanoviću pridružio brat od strica, Branko.

Čast mi je što sam postao član ’crno-bele’ porodice. Iako sam najstariji, motivi mi sigurno neće nedostajati. Dečački san da sa Dinamom uđem u Super ligu sam ispunio, a sada želim da sa bratom Stojanom osvojim i trofeje“, rekao je Branko Radanović.

Savo Mešter, bivši reprezentativac, popuniće bekovsku pozicju.

Sa većinom igrača Partizana se poznajem iz kadetske i juniorske reprezentacije. Svaki igrač, ako želi da ostavi neki trag, mora da ide na trofeje“, istakao je Mešter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu