Nova vest
Rukomet

Subota, 22.08.2009.

21:50

Partizan finalista memorijala

Rukometaši Partizana pobedili su u Beogradu slovenački Prevent 28:26 i plasirali se u finale četvrtog međunarodnog turnira "Memorijal Dragan Ranković".

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Hrvatski Nekse je na drugoj utakmici prvog dana turnira, koji se održava u sportskom centru Voždovac na Banjici, savladao rumunsku ekipu Rešica sa 32:28. Partizan i Nekse će se za trofej turnira boriti u subotu od 19 časova, dva sata ranije, Rešica i Prevent igraju za treće mesto.

Isključenja: Partizan 8 minuta, Prevent 10 minuta. Sedmerci: Partizan 5 (5), Prevent 1 (1)

Partizan: Ljubenović, Tubić 11, Potić, Babić 4, Dimitrijević 2, Lazić, Kladarin 1, Beočanin 2, Pantelić, Radanović, Mirić 2, Radosavljević, Pilipović 1, Milinić, Kostadinović 2, Marjanac, Alčakovic 3.

Prevent: Grm, Nabernik 2, Plesej 5, Dujmovic 2, Podstensek, Spegel 3, Poklic, Mujanović 6, Drozina 2, Kasnik, Klec 2, Gams 4.

Pre prvog susreta, nekadašnji igrač Partizana i reprezentacije Petar Eror, uručio je prigodne poklone Kasimu Kamenici, Bojanu Butuliji i Nenadu Damjanoviću koji su nekada bili u Partizanu.

Crno-beli se pripremaju za nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će im rivali biti norveški Filingen i austrijski Bregenc.

Rukometaši Partizana Dunav osiguranja nalaze se u kvalifkacionoj grupi za Ligu šampiona sa, odlučeno je žrebom.

Termin za odigravanje kvalifikacija je 4-6. septembar, dok LŠ počinje 24. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve