Nova vest
Rukomet

Subota, 04.04.2009.

20:28

Siudad Real, Kil i HSV u polufinalu

Kao i prošle sezone, rukometaši Siudad Reala, Kila i HSV Hamurga i ove godine plasirali su se u polufinale Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Poslednji učesnik polufinala biće poznat posle revanša Čehovski Medvedi – Rajn Nekar Leven koji je na programu u nedelju. Prvi susret dobila je ruska ekipa rezultatom 33:31. Žreb za polufinalne mečeve održaće se u u utorak od 11 časova u Beču.

Branilac trofeja, Siudad Real, je posle dvomeča bio bolji od Vesprema. U prvom meču, španski predstavnik je slavio rezultatom 29:24, a u revanšu mađarski šampion je pobedio 32:29 ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje. Reprezentativac Srbije Marko Vujin postigao je deset golova za Vesprem.

Posle remija u Hrvatskoj u prvoj utakmci, Kil je u revanšu na svom terenu savladao Zagreb Kroaciju osiguranje 31:27. Najzaslužniji za pobedu ''zebri'' bio je sjajni golman Tjeri Omeje. Hrvatska ekipa je loše odigrala prvo poluvreme i dozvolila protivniku da stekne prednost od šest golova (17:11).

Najneizvesnije je bilo na susretu Flensburga i HSV Hamburga. Prošlogodišnji polufinalista je imao tri gola prednosti iz prvog meča (28:25) pa Flensburgu trijumf od 31:29 nije bio dovoljan za plasman u polufinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu