Nova vest
Rukomet

Ponedeljak, 19.01.2009.

21:33

Nikolić: "Proći ćemo dalje"

Rukometaši Srbije izgubili su od Brazila 32:30 u trećem kolu SP u Hrvatskoj čime su znatno ugrozili plasman u nastavak takmičenja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pivotmen reprezentacije Srbije Ratko Nikolić ipak, kako je izjavio za B92, veruje u pobedu nad Norveškom i prolaz u nastavak takmičenja. „Norvežane smo uvek pobeđivali na velikim takmičenjima. U utorak imamo slobodan dan, što će nam puno značiti pred tu utakmici kako bi se konsolidovali. Biće jako teško ali verujem da ćemo se vratiti i proći u drugi krug sa dva boda“.

Nikolić je kao glavni razlog za poraz od Brazila naveo šokantan poraz od Danske u nedelju.

Najveći razlog za poraz je teška utakmica protiv Danske gde smo izgubili u završnici pa je cela reprezentacija pod utiskom što je dosta uticalo na ishod meča sa Brazilom".

Igrač Portland San Antonija smatra i da je Brazil bio potcenjen što nije smelo da se dogodi.

„Mislim da smo malo opuštenije ušli u meč što nije trebalo jer nismo u poziciji da potcenjujemo bilo koju reprezentaciju. To nas je koštalo na kraju jer kada su oni poveli 4-5 golova razlike mi nismo uspeli da se vratimo. U završnica je sve išlo na njihovu ruku, naši golmani nisu odbranili ni jednu loptu, njima je svaki šut ulazio u gol, a kad tako krene to je teško zaustaviti“.

U utorak je slobodan dan, a naredni meč reprezentacija Srbije igra protiv Norveške u sredu od 19 časova. Poslednji meč u grupi "Orlovi" igraju sa Saudijskom Arabijom 22. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu