Nova vest
Rukomet

Nedelja, 18.01.2009.

23:31

Nikčević za B92: "Sledi operacija"

Levo krilo reprezentacije Srbije Ivan Nikčević u izjavi za B92 kaže da ga očekuje operacija posle povrede ahilove tetive u duelu sa Danskom na SP u Hrvatskoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Izneli su me sa terena, doktor mi je rekao da je pukla ahilova tetiva, to je prva konstatacija. U ponedeljak ću da uradim magnetnu rezonancu pa ću znati gde se nalazim, međutim, pukao je sigurno deo ahilove tetive, ako ne i skroz tako da 99% me čeka operacija i oporavak, šta da kažem drugo“, izjavio je Nikčević.

Nikčević je potom opisao kako je došlo do povrede.

„Samo sam u jednom trenutku osetio kao da me neko pogodio nečim sa tribina, tako sam u prvom trenutku mislio. Međutim, kada sam pokušao da ustanem noga mi je jednostavno propala, nisam mogao da ustanem, nisam mogao da se oslonim na nogu“.

Malerozni Nikčević je uveren da će Srbija smoći snage da se psihološki vrati u život posle nesrećnog poraza od Danske, a kao razlog za takav stav navodi zajedništvo u timu.

„Atmosfera kod nas je uvek ista, već dve i po godine smo zajedno, atmosfera je uvek bila naše najjače oružje i tu nema šta da se priča. I ranije smo gubili utakmice i dobijali, nikad se nije promenila atmosfera i neće se ni promeniti. Kod nas se zna, uvek se ide do kraja, bori se do kraja i nekad pobediš, nekad izgubiš, to je sport“, zaključio je Nikčević izjavu za B92.

Srbija naredni meč igra sa Brazilom u ponedeljak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve