Nova vest
Rukomet

Nedelja, 27.07.2008.

17:41

Srbija ubedljiva protiv Hrvata

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku 24:15, na kraju prve faze Evropskog prvenstva u Rumuniji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je posle dva poraza zabeležila prvu pobedu, ali joj pripada poslednje mesto u grupi, pa će se u nastavku prvenstva boriti od 9. do 16. mesta. Ipak, zahvaljujući trijumfu Nemaca nad Česima (26:24), obe te selekcije idu u četvrtfinale, dok Hrvatska sa Srbijom ide u donju polovinu, pa naš tim u drugu fazu prenosi dva boda iz ovog duela.

Miloš Kostadinović postigao je 8, Nenad Malenčić 5, a Marko Krsmančić 4 gola za selekciju Srbije, za koju je odlično branio Strahinja Milić.

U hrvatskom timu, koji je na juniorsko prvenstvo stigao sa kadetskom titulom prvaka sveta, četiri gola dao je Josip Crnić.

U drugoj fazi sa Srbijom i Hrvatskom igraće Rusija i Slovačka iz grupe D. Rusija, kao i Srbija, u drugu fazu prenosi dva boda.

Grupa C:
1. Nemačka 4
2. Češka 3
3. Hrvatska 3
4. Srbija 2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve