Nova vest
Rukomet

Subota, 28.01.2006.

00:23

Škrbić uz "plave"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Bivši kapiten jugoslovenske rukometne reprezentacije Dragan Škrbić doputovao je u petak iz Španije u Pvajcarsku, kako bi bodrio "plave" u meču sa Mađarskom.

Selekcija SCG je pobedila Mađarsku sa 29:24, tako osvojila prve bodove na šampionatu i izborila mesto u drugom krugu..

"Krenuo sam iz Španije odmah posle utakmice sa Japanom, koju sam igrao sa Barselonom. Išao sam do Valensije da ostavim porodicu, pa do Palma de Maljorke i onda do Ciriha", rekao je Škrbić agenciji Beta.

On je istakao da nije gledao prvu utakmicu SCG sa Islandom, ali da zna da je ekipa loše igrala.

"Nije toliki problem to što su izgubili, već što je to bilo na startu šampionata. Svaka sledeća utakmica je 'biti ili ne biti' i to stvara veliko opeterećenje. S druge strane, do sada se pokazalo da prvak može da postane i ona ekipa koja izgubi prvi meč. To ništa ne znači", rekao je Škrbić.

Bivši kapiten je istakao da misli da "plavi" mogu da igraju u polufinalu.

"Ekipa je sazrela za jedan dobar rezultat. Šteta što je Marko Krivokapić povređen. Međutim, bar 10 ekipa računa na to polufinale, jer je kvalitet veoma izjednačen. Teško je prognozirati. Ipak, po kvalitetu i po odnosu prema reprezentaciji ovi igrači to zaslužuju", rekao je legendarni pivotmen.

Škrbić neće moći da bodri "plave" do kraja prvenstva, jer se već u nedelju vraća u Španiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve