Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.05.2017.

08:05

Dan II: Svi Srbi na terenu, Đoković od 12:30 na TV B92!

Drugog dana RG na terene će svi preostali srpski predstavnici u singlu – Jankovićeva u ženskoj, a Đoković, Troicki i Tipsarević u muškoj konkurenciji.

Izvor: AK

Autor: AK

Dan II: Svi Srbi na terenu, Đoković od 12:30 na TV B92!
Foto: Getty images

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odbranu titule u Parizu počinje oko 12:30 časova protiv Španca Marsela Granoljersa, uz prenos na televiziji B92.

Njihov treći međusobni duel, prvi od 2011. na programu je na centralnom terenu"Filip Šatrije" nakon duela aktuelne šampionke u ženskoj konkurenciji Garbinje Muguruse i Frančeske Skjavone koji počinje u 11 časova.

Ponedeljak će otvoriti Jelena Janković koja igra prvi meč dana na Terenu 8, protiv Holanđanke Ričel Hogenkamp od 11 časova.

U istom terminu Teren 5 otvara Viktor Troicki protiv Rusa Jevgenija Danskoja, a u slično vreme kad i Đoković na teren bi trebalo da izađe i Janko Tipsarević.

Tipsarević igra protiv Portugalca Žoaa Souze na terenu broj 18 posle duela Ons Žabeur i Ane Bogdan u ženskoj konkurenciji koji kreće u 11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve