Nova vest
Tenis

Utorak, 24.05.2016.

18:41

Ana: Raduje me što sam ostala smirena

Ana Ivanović zadovoljna je posle pobede nad Osean Doden (6:0, 5:7, 6:2) u prvom kolu Rolan Garosa, pogotovo svojom reakcijom posle gubitka seta.

Izvor: SO

Autor: SO

Ana: Raduje me što sam ostala smirena
Getty Images

“Mislim da sam dobro igrala tokom celog meča, mada je i ona na startu grešila. Počela je da igra bolje u drugom setu, ali imala sam i tada šanse – na 5:5 sam se vratila od 0:40, ali drago mi je što sam u trećem setu zaigrala agresivnije i što sam uspela da ostanem smirena. Napadala sam forhendom i izlazila sam na mreži, zadovoljna sam time“, rekla je Ivanovićeva.

“Fokusirala sam se na svaki poen i svaki gem posebno, u tome sam uspela – nisam se opterećivala rezultatom, samo sam želela da igram onako kao što sam trenirala. Znači mi pobeda, pogotovo što sam izgubila drugi set. Doduše, znala sam da neće biti lako u drugom, možda sam bila malo pasivnija, ali ona je bolje servirala. Mogla sam da dobijem i drugi set, ali važno je da sam pobedila“, dodala je srpska teniserka.

Ivanovićeva obično igra nedeljom meč prvog kola, ali sada je bilo drugačije,

"Ovoga puta sam rekla (treneru) Najdželu: ’Sada sto posto igram u utorak’. Bila sam u pravu, mada sam doduše bila na rasporedu u ponedeljak... Inače do sada sam svake godine igrala u nedelju".

Sledeća Anina rivalka biće Deniza Alertova.

"Ne poznajem je toliko, Najdžel sada prati njen meč, videćemo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu