Nova vest
Olimpizam

Sreda, 03.08.2016.

22:51

Felps: Đoković? Nasmeši se, klimni glavom, reci ćao

Novak Đoković je svetska zvezda, to znamo, ali ne samo za obične navijače, već predstavlja idola i najvećim svetskim sportistima.

Izvor: AK

Autor: AK

Felps: Đoković? Nasmeši se, klimni glavom, reci ćao
Foto: Getty images

Jedan od njih je Majkl Felps, Amerikanac koji je osvojio čak 18 zlatnih medalja na olimpijskim igrama.

Već smo vas "obavestili" da su se upoznali u Riju, a sada vam prenosimo kako je to izgledalo iz ugla legendarnog plivača.

"Bukvalno sam pomislio: "To je Đoković. Nasmeši se, klimni glavom", ali onda sam odlučio da ga pozdravim, baš me briga. Završili smo pričajući o rasporedu, kada on nastupa, kada ja. Super je, skroman je. Lako je razgovarati s njim. Bilo je to super za videti. Gledao sam mnogo njegovih mečeva preko televizije, a imao je gomilu epskih", rekao je Felps.

Dok će Felps pokušati da svoju plivačku karijeru okonča sa 21 zlatnom medaljom oko vrata, Đoković će se u Riju boriti za prvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

7 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu