Nova vest
Olimpizam 0

15.5.2024.

16:22

"Olimpijske igre predstavljaju vrhunac naših napora"

Olimpijski komitet Srbije organizovao je ove srede "Druženje sa olimpijcima“.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.sport/DP

Na ovom događaju, predstavnici medija imali su priliku da razgovaraju sa 12 sportista koji će predstavljati našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta ove godine.

U susret predstojećim Olimpijskim igrama, o svojim planovima, toku priprema i takmičenjima koja im predstoje do Igara, očekivanjima pred Pariz 2024, ali i temama koje nisu isključivo sportske, sa predstavnicima medija su razgovarali: tekvondistkinja Aleksandra Perišić, atletičarka Milica Gardašević, strelkinja Zorana Arunović, rvač Mate Nemeš, košarkašice Saša Čađo i Nevena Jovanović, veslač Nikolaj Pimenov, basketaš Mihailo Vasić i kajakaši Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Stefan Vrdoljak i Vladimir Torubarov.

B92.sport/DP


 
 U Olimpijskog komiteta Srbije prisutne je pozdravio potpredsednik Žarko Zečević, a u ime sportista, predstavnicima medija obratila se košarkašica Nevena Jovanović, osvajačica bronzane medalje sa Olimpijskih igara u Riju.

"Olimpijske igre predstavljaju vrhunac naših napora, trenutak kada se susrećemo sa najboljim sportistima iz celog sveta, ali i priliku da pokažemo svetu šta smo sposobni postići kada se srce i um udruže u istom cilju. Znamo da ćemo braniti boje naše zemlje s ponosom i dostojanstvom", rekla je Jovanović.
"Želela bih i da se zahvalim svim medijima koji su ovde prisutni, vaša podrška je od velike važnosti. Na nama sportistima je da napravimo svoje najbolje rezulatate, a na vama da to prenesete na najbolji mogući način i da tako zajedno obradujemo građane Srbije"
, poručila je Nevena.

Olimpijski komitet Srbije i Rosa, zvanično piće Olimpijskog tima Srbije, zajednički su organizovali današnje druženje.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu