Nova vest
Pojedinačni sportovi

Petak, 21.05.2010.

13:17

Lens lakše povređen u Kaliforniji

Biciklista ekipe RadioŠek Lens Armstrong zadobio je pretežno lakšu povredu lakta leve ruke, kao i posekotinu ispod levog oka u udesu na “Trci oko Kalifornije”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Sedmostruki pobednik trke “Tur d’Frans” je bio jedan od biciklista koji su imali udes tokom pete etape trke u Kaliforniji.

Armstrong je posle udesa uspeo da se vrati na bicikl ali je posle deset kilometara morao da odustane jer mu se oko zatvorilo zbog velikog otoka. Amerikanac je potom otišao u bolnicu gde je ustanovljeno da nema nikakve prelome.

Šteta je što sam morao da odustanem sa trke ovako rano i što neću moći da pomognem Livaju Liphajmeru u borbi za novu pobedu. To je jedan od onih udesa u kojima je nekolicina nas pala. Pokušao sam da nastavim ali mi je oko toliko oteklo da nisam mogao normalno da vidim, a zbog bola u laktu nisam mogao da se održim na biciklu do kraja etape. Laknulo mi je kada sam čuo da nemam nikakve prelome i sada ću uzeti nekoliko dana da se oporavim i biću na biciklu što je pre moguće”, rekao je Armstrong.

“Trka oko Kalifornije” Armstrongu je trebalo da posluži kao priprema za ovogodišnji “Tur” koji je na programu od 3. do 25. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu