Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 24.06.2019.

16:00

Babić razbio Litvanca za četvrtfinale Evropskih igara

Srpski bokser Vladan Babić plasirao se u četvrtfinale Evropskih igara u Minsku.

Izvor: B92

Autor:B92

Babić razbio Litvanca za četvrtfinale Evropskih igara
Foto: albund/Depositphoto

On je na startu Igara, u kategoriji 91+kg, ubedljivo pobedio Litvanca Mantasa Valavičijusa 5:0.

"Boksovao sam sa njim i ranije. Poslednji put u oktobru. Danas je bio je dobar meč, a on dosta nezgodan i dosta izdržljiv protivnik. U nekoliko navrata je bio u nokdaunu, ali se vraćao. Zadovoljan sam kako je prošlo. Već u sledećem kolu me čeka aktuelan prvak Evrope. Već motiv od toga mi ne treba. To će mi definitivno biti meč karijere. Ko me zna, zna da ću dati sve od sebe i da ću ostaviti srce u ringu", rekao je Babić.

Turnir u Minsku za boksere je ujedno Evropski šampionat, a Babić će se u sredu za plasman u polufinale i medalju, boriti protiv Ukrajinca Viktora Vikrsta.

Kasnije tokom ponedeljka, u ring ulaze Dušan Janjić u kategoriji do 52 kg protiv Francuza Bilana Bename i najbolja srpska bokserka Jelena Zekić, u kategoriji do 57 kg, protiv Francuskinje Mone Mestiajen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve