Nova vest
Olimpizam

Sreda, 19.06.2019.

08:55

"Verujemo u naše male šampione"

Bivši i sadašnji sportisti su, u okviru organizacije Sportska bajka, posetili Dečje odeljenje Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije.

Izvor: SV

Autor: SV

foto: Sportska bajka

Sa malim šampionima su se družili nekadašnji košarkaš Igor Rakočević, reprezentativka u karateu Ropret Tara, vaterpolo reprezentativac Viktor Rašović, kendo reprezentativci Andrej Drmanović i Nemanja Sibinović, fudbalerka Rada Jovana Leposavić, fudbaler Igor Đokić i reprezentativka ritmičke gimnastike Miona Milošević.

"Nama je danas bilo puno srce! Mi verujemo u pobedu, verujemo u to prvo mesto na postolju i verujemo u naše male šampione, uz njih smo svim srcem! Zahvaljujemo se divnim ljudima koji rade na Institutu za onkologiju, koji se zajedno sa decom bore za svaki novi dan!", navedeno je iz organizacije.

Sportska bajka organizuje i "Japanski koktel" u četvrtak 20. juna od 12 sati u restoranu "Tigar" u Zoo vrtu, gde će biti predstavljen i film iz posete obolelim mališanima.

Promoter Sportske bajke je glumac Milan Vasić, a oficijalna lica su gradska sekretarka za sport i omladinu Grada Beograda Dragana Belojević, direktorka Sportske bajke Tanja Petrović i članica OKS Milena Reljin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve