Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 19.03.2018.

16:30

BLBO: Derbi kola bez pobednika

U derbiju 3.kola nije bilo pobednika na susretu između KOMERCIJALNE BANKA i BANCA INTESE, nakon 40 minuta fudbala rezultat je bio 2:2.

Izvor: B92

Autor:B92

BLBO: Derbi kola bez pobednika

Oba gola postigao je Jančić.

Za KOMECIJALNU BANKU i Nikolć za BANCA INTESU a viđena je velika borba i neizvesnost do samoga kraja utakmice. Ekipa DUNAV OSIGURANJE savladala je CREDIT AGRICOLE BANKU sa 5:2 i izbila na čelo tabele dok se borbi zab vrh priključila i HALKBANKA koja je savladala ADDIKO BANKU sa 1:0.

U svom prvom meču u sezoni ekipa UNICREDIT BANKE je posle velike borbe pobedila RAIFFEISEN BANKU sa 2:1.

Poslovno liga: : DEDIM i MONAD ubedljivi, sjajan derbi POLIMARK-JTI

U četvrtom kolu Poslovne Lige viđeni su sjajni mečevi. Kolo je počelo derbijem između ekipa POLIMARK i JTI na kome je viđen sjajan fudbal i pregršt lepih poteza, a utakmicu je obeležio veiki preokret POLIMARKA koji je i nakon 1:4 za protivnika uspeo na kraju da slavi sa 6:5.

AERODROM NIKOLA TESLA savladao je HITNU POMOĆ rezultatom 3:2 dok su ubedljivi u 4.kolu bili DEDIM koji je savladao GZZ sa 11:3 i MONAD FINANCIAL koji je zadržao tron pobedom nad ekipom TENFORE od 7:1.

Odložen je susret B92-PEXON TEAM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

19 h

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

21 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu