Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 27.02.2017.

10:26

Đokoviću i Kuzmanoviću nagrade za humanitarni rad

Srpski teniser Novak Djoković i fudbaler Zdravko Kuzmanović primili su nagrade humanitarne organizacije "28. jun" zbog pomoći ugroženim Srbima širom Balkana.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Đokoviću i Kuzmanoviću nagrade za humanitarni rad
Foto: Getty images

Organizacija "28. jun", koja je proslavila petogodišnjicu postojanja, poslednju od pet humanitarnih nagrada dodelila je Zdravku Kuzmanoviću i njegovoj supruzi Marini za pomoć projektu u Republici Srpskoj.

Prethodno su Novak i Jelena Djoković primili nagradu zbog pomoći u projektu "Boj za Kosovo", kada je preko 1,5 miliona dolara poslato Srbima na Kosovu i Metohiji.

Preostale tri nagrade primili su članovi udruženja "28. jun", majka i brat preminule Sofije Bukvicki, nekadašnje kordinatorke za Francusku, kordinator za Veliku Britaniju Relja Ilić But i za Kanadu Marko Račić.

Organizacija "28. jun" je internacionalna i neprofitna organizacija koja se bavi humanitarnim, socijalnim i filantropskim funkcijama, a do danas je poslala preko 170 tona humanitarne pomoći u vrednosti od preko 4,4 miliona dolara Zapadnom Balkanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve