Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 29.06.2015.

23:58

Udovičić ispratio takmičare na Univerzijadu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je takmičare koji će predstavljati Srbiju na Univerzijadi u Južnoj Koreji i poželeo im sreću na takmičenju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: Beta

Srbiju će predstavljati sportisti u devet sportova - košarci, vaterpolu, rukometu, tekvondou, streljaštvu, džudou, atletici, plivanju i badmintonu.

Letnja Univerzijada, 28. po redu, održaće se 3. do 14. jula.

"Drago mi je da vas ispraćam u tako velikom broju na 28. Letnju Univerzijadu. Naš zadatak je da vas motivišemo da se bavite sportom, pomognemo vašem sportskom razvoju, da vas podržavamo i bodrimo na putu do uspeha. Takmičenja poput Univerzijade služe tome da upoznate vaše kolege iz inostranstva i razmenite iskustva i znanja koja će vam u daljoj karijeri biti od velikog značaja. Ne sumnjam da ćete ostvariti dobre rezultate, želim vam mnogo sreće", rekao je Udovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve