Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 26.03.2015.

23:23

Udovičić: Tijana na putu za Rio

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Tijani Bogdanović osvajanje srebne medalje na Evropskom prvenstvu u Naljčiku u Rusiji.

Izvor:

Autor:

Default images
Beta/AP

"Tijanina srebrna medalja je veliki rezultat i još jedan pokazatelj snage i puta uspeha na kom se nalazi tekvondo u Srbiji. Tijani, kao velikom borcu i stipendistkinji Ministarstva omladine i sporta i na predstojećim takmičenjima želim još odličnih borbi na putu ka osvajanju norme za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru", navodi se u čestitki Udovičića.

Reprezentativka Srbije u tekvondu Tijana Bogdanović osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u Naljčiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve