Nova vest
Olimpizam

Četvrtak, 24.07.2014.

17:23

MOK sastanči u Sočiju

MOK će održati sastanak svog Izvršnog odbora u aprilu 2015. u Sočiju, malo više od godinu dana pošto su u tom ruskom gradu održane Olimpijske igre.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Iz Međunarodnog olimpijskog komiteta su za Asošiejted pres (AP) rekli da će sastanak odbora biti održan od 22. do 24. aprila 2015.

Iz te organizacije su potvrdili da će odbor sastati u Sočiju, što je povezano s konvencijom SportAkord (SportAccord global sports industry convention) koja podrazumeva šestodnevno godišnje okupljanje više od 2.500 vodećih reprezentativaca u međunarodnom sportu.

SportAkord, koji predstavlja olimpijske i neolimpijske sportske federacije, u utorak je objavio da će svoju godišnju konvenciju sledeće godine biti održane u Sočiju.

Takva odluka doneta je uprkos globalnim kritikama Rusije koje su usledile nakon obaranja malezijskog putničkog aviona iznad Ukrajine, navodi AP i dodaje da je predsednik MOK-a Tomas Bah nastavio da održava dobre odnose s ruskim predsdnikom Vladimirom Putinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve