Nova vest
Odbojka

Nedelja, 17.11.2019.

23:50

Turnir u odbojci povodom Konvencije o pravima deteta

Povodom 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta, u Zubinom Potoku je danas organizovan turinir u odbojci.

Izvor: B92

Autor:B92

Turnir u odbojci povodom Konvencije o pravima deteta
Depositphotos/michaklootwijk

Odbojkaški klubovi iz Zubinog Potoka, Zvecana i Gracanice ucestvovali su na turiniru koji su otvorili deca i odrasli sa posebnim potrebama iz Udruženja “Podrži me”.

Turnir u Zubinom Potoku je osvojila ekipa Odbojakškog kluba “Mokra Gora” iz Zubinog Potoka, prenosi Kosovo online.

Organizatori naglašavaju da su pobednici bila sva deca i ucenici koji su danas pokazali solidarnost i podršku dajuci tako primer i ostalima.

Kancelarija UNICEF-a u Kosovskoj Mitrovici, u saradnji sa Opštinom Zubin Potok, Sportsko rekreativnim centrom "Mokra Gora" i udruženjem “Podrži me” uz svesrdnu podršku Nevladinih organizacija “Domovik”, “AFPK”, “Caritas” i “Santa Maria” organizovala je taj sportski dogadaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve
Odbojka

Gradonačelnik Novog Sada posetio OK Vojvodina

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je zajedno sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom prisustvovao treningu Odbojkaškog kluba Vojvodina u dvorani SPENS i čestitao stručnom štabu i igračima na nedavno osvojenom Kupu Srbije.

Tanjug

16:40

19 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d