Nova vest
Odbojka

Subota, 23.04.2016.

22:50

WL(ž): Jedinstvo izjednačilo u seriji

Odbojakšice Jedinstva iz Stare Pazove izjednačile su rezultat na 1:1 u pobedama protiv Vizure u finalu plej ofa Wiener Stadtische lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Getty Images

Jedinstvo je u Beogradu pobedilo Vizuru sa 3:0 (25:18, 25:21 i 25:17) posle 66 minuta igre.

Prvak Srbije postaće ekipa koja ostvari tri pobede, a trećai četvrta utakmica odigraće se u Staroj Pazovi, a ukoliko se bude igrala petautakmica domaćin će biti Vizura.

Treća utakmica finala odigraće se u Halis portova u Staroj Pazovi u sredu od 18 časova. Eventualna peta utakmica planirana je za utorak u Beogradu.

Nadmoćno su delovale gošće iz Stare Pazove u drugom meču finala plej-ofa, pa je Jedinstvo bez velikih problema došlo do brejka na Tošinom bunaru i izjednačenja u seriji.

Furiozno su krenule Pazovčanke, od starta su napale aktuelnog šampiona, te je semafor nedugo po početku meča pokazivao 7:1. Neuhvatljivi su bili krajnji napadači gošći. Pokušavale su Rankovićeva i Lozo da vrate domaće u igru, ali nije išlo. Pauze Cakovića u pravo vreme sprečavale su svaki nalet Vizure, pa je Jedinstvo povelo – 25:18.

Vizura je samo na trenutak zapretila u drugom periodu, kad je povela sa 16:15. Ipak, taj nalet domaćih Jedinstvo je lako odbilo, najviše zahvaljujući sjajnom servisu. Pokušavao je Mihajlović izmenama da nešto promeni, ali Lazovićeva na prijemu i Vignjevićeva na poziciji tehničara nisu uspevale da povežu igru branioca titule. Jedinstvo je ipak bilo prejako i u drugoj deonici – 25:21.

Rano su se rezultatski odvojile Staropazovčanke i u trećem setu (12:5), da bi rutinski privele meč kraju. Kod gošći je u tim momentima blistala Sara Sakradžija, pa je njen tim lako priveo meč kraju – 25:17.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu