Nova vest
Odbojka

Petak, 07.10.2011.

14:36

Kolaković objavio spisak za Japan

Selektor srpskih odbojkaša Igor Kolaković saopštio je spisak igrača na koje računa za Svetski kup u Japanu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

To takmičenje na programu je od 20. novembra do 4. decembra, a na njemu će se 12 selekcija boriti za olimpijske vize za London naredne godine.

Evropske šampione na startu takmičenja u Nagoji očekuje duel sa Argentinom, a u tom gradu će igrati još i protiv Poljske i Irana.

Potom sledi selidba u Osaku, gde će igrati protiv Japana i Kupe, u trećem kolu, u Mamamacuu, očekuju ih okršaji sa Rusijom, Italijom i Brazilom, dok će se u poslednjoj rundi, u Tokiju, sastati sa selekcijama Egipta, Kine i Sjedinjenih Država.

Plasman na Olimpijske igre 2012. u Londonu izboriće tri prvoplasirane reprezentacije. Satnica utakmica biće naknadno saopštena.

Na spisku su:
tehničari: Vlado Petković (Umbrija Volej), Mihajlo Mitić (Crvena zvezda) i Nikola Jovović (Fridrihshafen).
korektori: Ivan Miljković (Fenerbahče), Aleksandar Atanasijević (SKRA Belhatov) i Tomislav Dokić (Foinikas Siros).
libera: Nikola Rosić (Fridrihshafen) i Filip Vujić (Crvena zvezda).
blokeri: Dragan Stanković (Lube Maćerata), Marko Podraščanin (Lube Maćerata), Milan Rašić (Ach Volej Ljubljana), Borislav Petrović (Poatije) i Nemanja Radović (Radnički).
primači: Nikola Kovačević (Gubernija Njižni Novgorod), Miloš Nikić (Gabeka Palavolo), Miloš Terzić (Tur), Uroš Kovačević (Ach Volej Ljubljana), Miloš Vemić (Fridrihshafen), Nikola Mijailović (Partizan) i Milan Katić (Vojvodina).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu