Nova vest
Odbojka

Petak, 17.12.2010.

10:35

WSL: Pobeda Zvezde u Pazovi

Odbojkaši Crvene zvezde pobedili su u Staroj Pazovi Jedinstvo sa 1:3 (25:21, 14:25, 21:25, 20:25) u prvom meču 9. kola, u prepunoj Hali sportova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Utakmica je odigrana pred 600 gledalaca u izvanrednoj atmosferi. Zvezda je stigla do važnih bodova, a domaćin igrom nije razočarao protiv favorizovanih gostiju.

Jedinstvo je dobro ušlo u meč. Potpuno rasterećeni, igrači Željka Vukelića od starta su diktirali jak tempo. Razigranog Mladena Matijaševića u stopu su pratili korektor Micić i primač Stojsavljević. Zvezda, sa druge strane, iznenađena agresijom domaćina, bez dobrog servisa i doprinosa većine igrača iz postave.

Od trenutka kada je zamenila dizače (Mitić umesto Stefanovića), Zvezda je počela da dominira. Razigrali su srednjaci, Petković je ušao u sjajan ritam, a sve su pratili Terzić, Jakovljević i libero Vujić. Crveno – beli su od drugog seta počeli da dominiraju. Drugi su lako dobili, a najzanimljivije je bilo u trećem periodu, do sredine seta vladala je rezultatska klackalica, koju su ipak, na svoj tas prevagnuli odbojkaši Crvene zvezde. Snažnim servisima (prednjačio je Jakovljević), crveno – beli su stigli do vođstva, čime su otvorili vrata vredne pobede, do koje su na kraju i došli.

U ostalim mečevima 9.kola sastaju se:

Ribnica - Spartak Ljig
Mladi Radnik - Smederevo
Radnički Credy banka - NIS Vojvodina
Železničar - Partizan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu