Nova vest
Olimpizam

Subota, 11.08.2012.

20:31

Treće mesto za Španiju

Rukometašice Španije osvojile su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto su posle produžetaka savladale Južnu Koreju sa 31:29 (13:13, 24:24).

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Španija je veći deo meča vodila, ali je finišu Južna Koreja uspela da izjednači na 23:23. Španija je zatim povela sa 24:23 i posle toga promašila dva sedmerca, kojima je mogla da odluči pobednika. Korejke su u poslednjem minutu uspele iz penala da izjenače, u poslednjoj sekundi i da postignu gol, ali sudije ga nisu priznale, pa su usledili produžeci.

U finalu će se sastati aktuelne olimpijske šampionke Norvežanke sa reprezentacijom Crne Gore, koja prvi put učestvuje na Olimpijskim igrama, ali u kojoj je većina igracica iz Budućnosti, ekipe koja je ove sezone osvojila Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve