Nova vest
Olimpizam

Subota, 21.07.2012.

12:25

Džudista nosi zastavu Crne Gore

Izvršni odbor Crnogorskog olimpijskog komiteta doneo je odluku da crnogorsku zastavu na otvaranju OI nosi džudista Srđan Mrvaljević.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

On je proglašen za najboljeg sportistu u prošloj godini, a osvajač je drugog mesta sa svetskog prvenstva u Parizu.

"Za mene ta čast da nosim našu zastavu nije iznenađenje. Mada, iskreno, nisam o tome razmišljao, već samo o tome da dam sve od sebe na tatamiju. Ipak, počastvovan sam i ovo je za mene divno priznanje", rekao je Mrvaljević.

"Velika je čast i zadovoljstvo biti ispred ovih lepih devojaka i momaka na otvaranju OI, i samo mogu da u ime svih obećam da ćemo na olimpijskim borilištima dati sve od sebe", dodao je Mrvaljević, pošto mu je crnogorski barjak, koji će nositi u Londonu, uručio predsednik Crne Gore Filip Vujanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve