Nova vest
Olimpizam

Utorak, 14.08.2012.

15:20

Kad se olimpijci raspevaju...

Tokom trajanja Olimpijskih igara u Londonu, olimpijci svih zemalja pokazali su da se odlično zabavljaju, a neki su to i ovekovečili.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Tako su britanski sportisti i osvajači odličja u prestonici Britanije biciklista Ser Kris Hoj i Viktorija Pendleton, atletičarka Džesika Enis, gimnastičar Luis Smit i veslač Pit Rid, ali i još brojni olimpijci u saradnji sa Adidasom snimili spot za pesmu legendarne grupe Queen „Don’t stop me“.



Taj spot je objavljen poslednjeg dana Igara u Londonu, a pre samog početka takmičenja slično su učinili i američki plivači. Ceo tim, predvođen najvećim zvezdama Majklom Felpsom, Rajanom Lohtijem, Misi Frenklin i ostalima, tako je tokom priprema za ono što ih čeka u Londonu snimio spot za pesmu „Call me maybe“, pevačice Karli Re Džepsen.

Kako je sve izgledalo možete da se uverite i sami...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve