Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.09.2011.

10:10

Teo: "Izvinjavam se navijačima"

Srbija je “na mišiće” savladala Tursku u odlučujućem meču za četvrtfinale, a Miloš Teodosić se izvinio naciji zbog “kidanja živaca”.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Posle meča na SP, očigledno je da sa Turcima ne može drugačije, već svaki pršti od napetosti.

“Izgleda da je moralo tako. Izvinjavam se svim navijačima u Srbiji. Šta da radimo? Voleo bih da ostanu uz nas, jer nam zaista znači njihova podrška, iako nam nisu blizu. Sjajno smo otvorili utakmicu, ne znam ni sam iz kog razloga smo pali u drugom poluvremenu".

"Ipak, borili smo se do samog kraja i pokazali karakter. Četvrtfinale je utakmica o kojoj smo svi razmišljali pre dolaska u Litvaniju”, rekao je Teodosić za Večernje novosti.

Protivnik u četvrtfinalu će biti bolji iz duela Rusija - Makedonija.

Imamo dovoljno vremena da smirimo glave do te utakmice. Sada je sve na nama, jedna pobeda nas deli od ostvarenja cilja”.

Duško Savanović tvrdi da nije bilo straha u igri Srbije.

Nismo se uplašili. Da jesmo, ne bi se ovako završilo. Verovatno bismo izgubili sa 50 razlike. Naravno, uvek je bolje pobediti ubedljivo, ali je važno pobeđivati i kada loše igraš. Zbog toga smo velika ekipa. Znate, nije Turska Partizan iz Kosjerića, koju možeš da slomiš u prvoj četvrtini. Igra se još pola sata. Odigrali smo fenomenalno 10-15 minuta, posle smo stali, a oni su pojačavali. Kao u partiji šaha”, rekao je Savanović.

Poslednji napad Turske ličio je na već proživljeni košmar.

Kao repriza prošle godine. Opet četiri sekunde do kraja, samo što je tada Tunčeri dao koš iz ulaza, sada od toga nema ništa. Pametniji smo iz godine u godinu. Mnogo nas diže ova pobeda. Fascinantna situacija, ušli smo u četvrtfinale. Znate li koliko je dobrih ekipa u Evropi, pogotovo posle ovog proširenja"?

Bila je godišnjica poraza u Turskoj.

"Znam. I Đoković je pobedio Federera. Sve se odlično poklopilo", rekao je popularni Savan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu