Nova vest
Košarka

Nedelja, 09.12.2018.

23:14

Tomić: Dali smo 29 poena iz kontre, to je ključ ubedljive pobede

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić zadovoljan je posle ubedljive pobede njegovog tima nad ekipom Zadra, 97:70.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Tomić: Dali smo 29 poena iz kontre, to je ključ ubedljive pobede
Foto: Starsport

Crveno-beli su tako nastavili pobednički niz u ABA ligi, ostvarili su i desetu pobedu i tako još jednom pokazali da su favorit da osvoje trofej.

Protiv Zadra su vodili gotovo od samog početka, pobeda nijednog momenta nije dolazila u pitanje, a na kraju razlika je bila velikih +27.

''Kako se utakmica tek završila, mislim da ne možemo da napravimo veliku analizu. Stvarno smo odigrali dobro svih 40 minuta. Kada imamo 29 poena iz kontranapada, onda dolazi i ovakav rezultat", izjavio je Tomić.

On je rekao da se sada treba okrenuti utakmici sa Brešom u Evrkupu. Inače, Italijani su u prvenstvu Italije poraženi u Pistoji sa 73:70.

"Posle dvonedeljne pauze smo konačno zaigrali, a sada u sredu sledi Breša kada treba da odigramo još bolju utakmicu i da ostvarimo pobedu. Zahvalio bih se navijačima na podršci. Očekujem da imamo dobru podršku, a nadam se da će biti puna dvorana", zaključio je trener košarkaša Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve