Nova vest
Košarka

Subota, 25.11.2017.

11:16

Štimac za B92 o oproštaju: Teško je, to je život

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, a za B92.net rekao je da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Izvor: PT

Autor: PT

Štimac za B92 o oproštaju: Teško je, to je život
StarSport

Centar Anadolu Efesa prisustvovao je utakmici između Srbije i Austrije, gde je pred početak prvog kvalifikacionog meča dobio uramljeni dres.

"Teško je malo, ali to je život. Ja sam u ovom dresu doživeo najlepše trenutke u karijeri, mnogo mi je drago da sam bio svega toga i nadam se da će ovi momci biti još bolji i da će reprezentacija da osvoji još više medalja", rekao je Štimac za B92.net

Kada je reč o kvalifikacijama Štimac je rekao da svi očekuju plasman na Mundobasket.

"Svi očekujemo plasman na SP. Ovu su sve momci predvođeni iskusnim igračima, tako da nadam se pobedama, to su sve momci koji igraju u dobrim ligama, dobri igrači", kazao je on.

Štimac nije hteo mnogo da komentariše celu situaciju oko FIBA i ovih prozora, istakavši da je "kako je tako je i da se nada plasmanu na SP i nekoj medalji".

Kada je reč o klupskoj karijeri, Štimcu ove sezone individualno ide dobro u Efesu, ali tim ne igra baš sjajno, a on se nada da će sve biti bolje kako sezona bude odmicala.

"Uklopio sam se veoma dobro, ali jako loše smo odigrali nekoliko utakmica koje smo morali da dobijemo. Tim je dobar, ali nismo imali zadovoljavajuće rezultate i nadam se da ćemo u nastavku sezone igrati mnogo bolje", zaključio je Štimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu