Nova vest
Košarka

Četvrtak, 16.11.2017.

16:31

ABA: Mega ide u neosvojivi Železnik

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je će ekipa u meču protiv FMP morati da podigne agresivnost i intenzitet u odbrani ako želi pobedu u Železniku.

Izvor: B92

Autor:B92

ABA: Mega ide u neosvojivi Železnik

Košarkaši Mege gostuju u petak u Železniku ekipi FMP-a u utakmici devetog kola ABA lige.

Mega posle osam odigranih kola ima skor od tri pobede i pet poraza, dok FMP ima polovičan učinak.

Trener Mege za meč protiv FMP-a zbog povreda ne može da računa na Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića.

"U petak gostujemo FMP Železniku koji je zabeležio sve tri pobede na svom terenu uz veoma dobre partije ove sezone u ABA ligi. Svakako nas očekuje težak meč gde mi, pre svega, treba da podignemo agresivnost i intenzitet u odbrani. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi nam značila pred pauzu koja sledi zbog FIBA prozora za reprezentacije", rekao je Milojević za sajt kluba.

Krilni centar Mege Stefan Fundić rekao je da je FMP dobro počeo sezonu, ali da njegova ekipa ide na pobedu na svakoj utakmici.

"Dobro smo trenirali i to kad-tad mora da se vrati kroz rezultat na utakmicama. Ako pristup i želja za pobedom budu na visokom nivou, verujemo da ćemo osvojiti nova dva boda", rekao je Fundić.

Meč počinje u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve