Nova vest
Košarka

Petak, 22.09.2017.

21:29

Neuigrana Zvezda bez šanse protiv Olimpijakosa

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u polufinalu turnira na Kritu od Olimpijakosa sa 70:56.

Izvor: PT

Autor: PT

Neuigrana Zvezda bez šanse protiv Olimpijakosa
Starsportphoto

Ekipa Dušana Alimpijević izgledalo je dosta neuigrano u nekim delovima meča što je grčki velikan uspeo da kazni.

Od početka meča igralo se dosta fizički jako i na malo poena. U takvom rasporedu snaga Olimapijakos se bolje snašao i od sredine druge četvrtine kontrolisao meč.

Na poluvreme se otišlo sa ubedljivih +17, 39:22, a ni u nastavku utakmice Zvezda nije uspela da priđe na jednocifren zaostatak.

Nije viđena toliko lepa košarka, ali to je i donekle normalno za pripremne utakmice, ekipe se još uigravaju. Pogotovo Crvena zvezda koja je promenila veliki broj igrača.

Na kraju Olimpijakos je zasluženo pobedio sa 70:56. Olimpijakos će u finalu igrati sa Makabije, nedelja 19.00. Dok će Zvezda za treće mesto igrati protiv Uniksa, nedelja 17.00.

Najefikasniji kod Olimpijakosa bio je Nikola Milutinov sa 16 poena, Brajan Robets je ubacio 10, dok je Agravanis postigao 8.

Kod Zvezde, Milko Bjelica i Matijas Lesor su ubacili 14, dok je Feldin postigao 7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

243 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d