Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.05.2017.

08:55

Željko: Pripremiću tim za Fajnal-for u mom gradu

Najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović nije krio zadovoljstvo posle svoje devete, a Fenerbahčeove prve titule Evrolige.

Izvor: PT

Autor: PT

Željko: Pripremiću tim za Fajnal-for u mom gradu
Getty Images

Turski klub je u finalu pobedio Olimpijakos sa 80:64 i tako došao do dugo željenog trofeja.

Posle utakmice Obradović se osvrnuo na sada već legendarno finale, ali i na predstojeći Fajnal-for koji se održava u Beogradu 2018. godine.

Sledeće godine Fajnal-for će biti u mojoj državi Srbiji i mom gradu Beogradu. Potrudiću se da pripremim ekipu da bude na tom završnom turniru u glavnom gradu Srbije“, rekao je Obradović.

“Pre svega želeo bih da kažem da sam veoma srećan što sam šampion, ali sam još više zadovljniji što je to po prvi put u istoriji postao Fenerbahče. Svi u mom timu imaju isti doprinos titulu, od čelnih ljudi u klubu, do mog osoblja“, kazao je Željko, a potom i rekao da najveće zasluge idu igračima.

Ali sva slava ide igračima koji su igrali odlično na Fajnal-foru. Prvo protiv Real Madrida i sada protiv Olimpijakosa“.

Obradović je posebno pohvalio Ekpe Judoa rekavši da za 25 sezona nije video nešto slično njemu.

Treniram 25 godina i ne sećam se mnogo igrača koji su imali takvu koncentraciju kao što Ekpe ima“, kazao je srpski trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d