Nova vest
Košarka

Utorak, 25.10.2016.

22:11

EL: CSKA siguran u Istanbulu, Teo 15, Radulja 14p

CSKA iz Moskve pobedio je Efes u Istanbulu 93:87, dok je Olimpijakos bio bolji od Armanija 91:81, u trećem kolu Evrolige.

Izvor:

Autor:

EL: CSKA siguran u Istanbulu, Teo 15, Radulja 14p
EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Aktuelni prvak Evrope vodio je 12 razlike na poluvremenu u areni Abdi Ipečki, domaćin je uspeo da odgovori i učini susret uzbudljivim, ali su Moskovljani bez većih problema priveli duel u svoju korist.

U timu 'Armejaca' najbolji je bio Nando de Kolo sa 26 poena (7/12 za dva, 0/2 za tri), šest asistencija i četiri skoka, a sjajan je bio i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić sa 15 poena (1/2 za dva, 3/5 za tri), osam uspešnih dodavanja i tri uhvaćene lopte.

Dvocifeni kod gostiju bili su još Kori Higins sa 13, odnosno Džef Aries sa 10 poena, dok se kod domaćina najviše istakao Dešon Tomas sa 16 poena.

CSKA je zadržao maksimalan učinak, dok je Efes zabeležio i treći poraz.

U istom terminu, Olimpijakos je u hali 'Mira i prijateljstva' u Pireju bez većih problema savladao Armani iz Milana, predvođen Erikom Grinom i Vasilisom Spanulisom – koji su ubacili po 16 poena.

Kem Birč ubacio je 12, Danijel Heket i Met Lodžeski po 10, dok je naš Nikola Milutinov (2/2 za dva) zabeležio po četiri poena i skoka, za nešto više od deset minuta na parketu.

U poraženom sastavu najraspoloženiji za igru bio je Krunoslav Simon sa 16 poena, dok je reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica pored 14 poena (5/8 za dva) imao i osam skokova. Drugi reprezentativac naše zemlje Milan Mačvan upisao je četiri poena (2/4 za dva, 0/1 za tri).

Olimpijakosu je ovo drugi trijumf, a Armani je doživeo prvi neuspeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve