Nova vest
Košarka

Petak, 07.10.2016.

09:05

Milojević: Prave partije Mege tek dolaze

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegov tim nije zaslužio pobedu protiv Budućnosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Prave partije Mege tek dolaze

Mega je ponovo očajno počela duel, primila je 50 poena u prvom poluvremenu, a u finišu je malo falilo da dođe do preokreta – 85:81.

Srpski tim sada ima skor 1-2 u ABA ligi.

"Čestitam Budućnosti. Bila je bolja. Igrom u drugoj četvrtini nismo zaslužili pobedu i da nas sreća pogleda na kraju. Sve u životu mora da se zasluži. Ali, mi ovoga puta nismo bili taj tim. Ključne momente smo igrali loše, dva puta napravili faul na tri poena, kada smo prišli na šest razlike i kada je igra izgledala kako treba. Moramo da izvučemo pouke, imamo jako težak raspored. Sledi Zvezda u gostima, posle Cedevita kod kuće. U tri kola praktično igramo sa tri najjače ekipe. Ali, raspored je takav i mi gledamo da izvučemo najviše što možemo. Verujem da će vremenom ovaj tim igrati sve bolje i da prave partije Mege tek dolaze."

Vlado Šćepanović, trener Budućnosti, kaže da je njegov tim sam kriv što je završnica bila neizvesna.

"Očekivali smo veoma tešku i fizički napornu utakmici. Ekipa Mege je poznata po tome da 40 minuta nema predaje i da igra veoma jako i čvrsto. Naš prvi zadatak je bio da odgovorimo na tu energiju sa još više trčanja i boljom odbranom. Sa takvim pristupom došli smo u situaciju da imamo bolje napadačko veče i gotovo sve vreme imali prednost. Na kraju, sami smo krivi što smo malo iskomplikovali situaciju. Ali, u svakom slučaju, zaslužena pobeda. Odmah zatvaramo ovaj meč i mislima se okrećemo prema narednom protivniku."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu