Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.05.2015.

21:41

MVP, Brada, Kralj, Obrva i Mark

Stef Kari (Golden Stejt), Džejms Harden (Hjuston), Lebron Džejms (Klivlend), Entoni Dejvis (Nju Orleans) i Mark Gasol (Memfis).

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Getty Images

Tako izgleda idealna postava NBA lige za sezonu 2014/2015. Kari i Džejms dobili su maksimalni broj glasova, po 129, Harden je dobio 125, Dejvis 119, a najneizvesniji je bio izbor centra, pošto je mlađi Gasol dobio 65 glasova.

Njegov stariji brat Pau Gasol iz Čikago Bulsa deo je druge petorke, a uz njega su tu plej Oklahoma Sitija Rasel Vestbruk, Kris Pol iz Los Anđeles Klipersa, Lamarkus Oldridž (Portland) i Demarkus Kazins (Sakramento).

U trećem timu su Kajri Irving (Klivlend), Klej Tompson (Golden Stejt), Tim Dankan (San Antonio) i dvojac klipersa Blejk Grifin-Deandre Džordan.

Lebron Džejms tako je osmu sezonu u nizu u prvoj postavi, a Dankanu je 15. put u karijeri da se pojavljuje u nekom od timova, čime se izjednačio sa Kobijem Brajantom i Karimom Abdulom Džabarom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve