Nova vest
Košarka

Sreda, 01.04.2015.

09:48

Todorić: Oni nagrađeni, mi poniženi

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izrekao je nezadovoljstvo zbog kazni izrečenih zbog incidenata posle utakmice protiv Budućnosti u Podgorici.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Zbog loše organizacije utakmice, posebno napada na kapitena ’crno-belih’ Dragana Milosavljevića, i tehničkih grešaka, Budućnost je kažnjena sa 15.400 evra.

S druge strane, Partizan će morati da plati 6.000 evra zbog izjava trenera Duška Vujoševića na račun suđenja i čelnika lige, uz 200 evra za dve tehničke greške.

Tužno i žalosno. Ispada da je neko nagrađen za incidente, dok smo mi, ako mogu tako da kažem, poniženi“, rekao je Todorić, „Umesto da kazne budu poruka za veću mobilizaciju pred plej-of mečeve, pokušava se da se na vansportski način naprave neki pritisci“.

Partizan je u Podgorici poražen i tako je zauzeo četvrto mesto, pa će se u polufinalu sastati sa Crvenom zvezdom. Pored incidenata, utakmicu su obeležile i greške sudija u ključnim trenucima susreta, što je Todorić posebno prokomentarisao.

Već smo pričali o onom hvatanju za mrežice, da se ne ponavljamo. Setite se kraja prvog poluvremena kada incident kreće od njihovog igrača, dok naš stoji i ne reaguje. I na kraju dele se tehničke obema stranama podjednako, s tim da su to treći faulovi našim igračima. Priznaćete, nije isto kada u drugo poluvreme krećete sa dva bitna igrača koji imaju dva ili tri prekršaja. Kad smo već kod grešaka, šta je sa kontaktom navijača sa akterom utakmice. Taj isti sudija koji to nije ’video’, u beogradskom duelu je našeg simpatizera udaljio iz dvorane samo zbog prigovora. Kažem vam, Partizan je u celoj ovoj priči oštećen“, naglasio je Todorić.

Sportski direktor Partizana istakao je da u klubu još nisu koncentrisani na polufinalnu seriju sa Crvenom zvezdom, koja startuje 14. aprila.

Trenutno smo koncentrisani na domaće prvenstvo, biće vremena, od ponedeljka, da razmišljamo o polufinalu. Nećemo sedetih skrštenih ruku. Sve što se desilo upozorava nas da moramo bolje da se pripremimo nego do sada. Izrečene kazne ne ulivaju nam optimizam, ali niko ne može da nam oduzme pravo na borbu“, završava Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve