Nova vest
Košarka

Nedelja, 07.12.2014.

11:14

"Partizan na uzlaznoj putanji"

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je Partizan na uzlaznoj putanji i da njegovu ekipu čeka težak meča sa "crno-belima".

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica se igra od 19 časova u hali Pionir. Ekupe imaju isti skor od po pet pobeda i poraza, ali zbog bolje koš razlike klub iz Humske zauzima šesto mesto na tabeli, dok je Mega osma.

”Očekuje nas težak zadatak. Partizan je na uzlaznoj putanji, dobili su odlično pojačanje i sigurni smo da će biti teško."

"Mi ćemo pružiti naš maksimum i igraćemo najbolje što umemo. Nadam se pobedi, jer bi nas ona zadržalau vrhu tabele i na taj način bismo ostali u trci za plej of”, rekao je Milojević.

“Prošlu utakmicu smo zaista loše odigrali, možda je to i jedna od najgorih do sada. Zaista smo podbacili. Potrudićemo se da ispravimo greške. Dobro smo trenirali i spremni smo. Što se tiče Partizana, vratila su im se dva bitna igrača. Milosavljavić posle povrede, kao i Pavlović koji je ponovo u timu. Nećemo dozvoliti da njihov povratak utiče na nas. Posebnu pažnju treba da obratimo na odbranu. U tome je ključ. Ukoliko budemo igrali odbranu kako treba, verujem da možemo doći i do prve zvanične pobede nad Partizanom”, rekao je Nemanja Krstić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve