Nova vest
Košarka

Sreda, 26.11.2014.

21:45

DV: Nije bila potrebna pomoć sudija

Trener Partizana Duško Vujošević zadovoljan je kvalitetom koji je njegov tim pokazao protiv Banvita, te istakao da turskom timu nije bila potrebna pomoć sudija.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je poražen u Bandirmi 90:85 posle produžetka, pa ostao na samo jednoj pobedi u grupi E.

"Banvit nije slučajno prvi vrhu tabele. Banvit je toliko dobra ekipa da pomoć koju su imali od sudija i u Beogradu i ovde, njima zaista nije potrebna i nikome ne služi na čast", rekao je Vujošević koji je po završetku meča imao razgovor sa sudijskom trojkom.

Crno-beli su odigrali jedan od boljih mečeva u sezoni te bili iznenađujuće pobede, ali Tepić nije uspeo da pogodi koš u poslednjem napadu.

"Mislim da smo odigrali kvalitetan meč. U odlučujućim momentima kada se utakmica lomila, onda kada je bilo najvažnije, nismo našli najbolja rešenja, pre svega, u napadu", istakao je Vujošević.

Pred gostovanje Partizana vladala je napeta atmosfera zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu prošle sedmice, ali su crno-beli imali fantastičan doček u tretman u Turskoj.

"Na svakom koraku u Turskoj, počev od aerodroma do dvorane pratila nas je posebna pažnja i toplina ljudi koji iskreno žale zbog onoga što se desilo u Istanbulu i zbog toga što je jedan Srbin, vezano za događaj košarkaške utakmice Galatasaraja i Crvene zvezde, izgubio život. Moram da naglasim da se ovde oseća kolektivna griža savesti i da je ljudima iz košarke neizmerno žao što se to desilo. Shvataju da je taj gubitak ne može da se nadoknadi, ali prepoznaju da je to simbol da nešto tako nigde i nikada više ne sme da se desi", rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve