Nova vest
Košarka

Utorak, 08.07.2014.

20:06

Veličković: Izvinjavam se

Srpski košarkaš Novica Veličković izvinio se selektoru Đorđeviću i košarkaškoj javnosti što nije na vreme saopštio da ne može da se odazove pozivu za SP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Želeo bih da se izvinim selektoru Aleksandru Đorđevicu, igračima, Savezu i košarkaškoj javnosti zato što nisam blagovremeno obavestio selektora o svojoj odluci“, kaže Veličković.

“Istina je da sam imao ogromnu želju da igram i da smo bili u kontaktu, ali kako se bližio datum okupljanja, pojavilo se pitanje da li ću moci da izdržim gust raspored utakmica na nivou koji se od mene očekuje“, dodao je novi košarkaš turskog Trabzona.

Veličković se nada da će selekcija Srbija ispuniti ciljeve na predstojećem Mundobasketu, koji počinje 30. avgusta.

“Selektoru se još jednom iskreno izvinjavam na nesmotrenom postupku, zbog kojeg se pre svega ja osećam veoma loše. Verujem da će ciljevi biti ostvareni i da ce reprezentacija Srbije i selektor Đorđević biti uspešni“, zaključio je Veličković.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije Veličković je debitovao 2007. na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na srebrnu medalju 2009. u Poljskoj, kao i godinu dana kasnije na SP u Turskoj, kada je Srbija bila četvrta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve