Košarka 84

Utorak, 08.07.2014.

20:06

Veličković: Izvinjavam se

Srpski košarkaš Novica Veličković izvinio se selektoru Đorđeviću i košarkaškoj javnosti što nije na vreme saopštio da ne može da se odazove pozivu za SP.

Velièkoviæ: Izvinjavam se IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 9 godina

Sale, pozovi Jokića, našeg najvećeg talenta na pozicijama 4 i 5. On će se sigurno odazvati, a ako i ne uđe u 12 neće se ljutiti, jer će mu to puno koristiti u daljem razvoju.

Nolan

pre 9 godina

Stara narodna:Ne veruj grobaru
(Toma Diploma, 8. jul 2014 19:58)

Zna se ko ovde krade...
(BogdanPFC, 08. jul 2014 21:21)

Zna se, evo već 13. godina...
Zna se ko prebija sudije, preti svima i vrši pritisak, ali na vašu veliku žalost toga nema u Evrokupu...

zelim da ostanem anoniman

pre 9 godina

Pojavljivanje ovog "sportiste" je obelezila, do tada na nasim terenima nevidjena, tuca sa igracima Hemofarma. Taj dogadjaj je u neku ruku momenat od kada je nasa kosarka krenula silaznom putanjom. Otkazivanje reprezentaciji nakon potpisivanja ugovora je samo upotpunilo losu sliku koju smo mogli imati. Mozda bi ovakvo (ma koliko besmisleno bilo) izvinjenje moglo i da obelezi kraj tog trenda i bude nagovestaj oporavka nase kosarke

beli

pre 9 godina

Kada ce kazne za onu bruku ,kradju pehara,a Gogicu? Bitno da si za sako cepao svaki dan kazne poltroncino! Zapamtite 2014,zapamtite kome ste dali glas,kad uskoro svi budete na ulici,nemojte se cuditi! (Zlo koje ne spava, 08. jul 2014 21:18)
prvo vi grobari da platite sve te kazne pa onda da se bunite

alejandro

pre 9 godina

Morao je da se izvini nakon pritiska javnosti!!!??? Sa kakvim biohemijama i mentalnim sklopovima Sale ima posla u reprezentaciji to je strašno! U svakom slučaju Novici će biti lepo na obalama Crnog mora a Španija - to neki drugi put!

Znam

pre 9 godina

Zar stvarno ljudi mislite da ce covek koji tek uplivava u trenerske vode i to kao selektor i ovakav tim uspeti nesto da naprave...ne gajimo iluzije jer nije realno

Kontraš

pre 9 godina

Ljudski je pogresiti, ali ljudski je i priznati i izvinuti se.

Ajmo dalje...
(BigBoca, 8. jul 2014 20:06)

Inače je povređen, sad se još i izvinUo... Maler za malerom...

cko

pre 9 godina

sad bih ti rekao sta da radis i gde da ides, ali mi nece objaviti komentar. iovako bih više voleo da je Savan igrao nego ti... A sad ni jedan ni drugi...

Bole

pre 9 godina

Ja sam zahvalan Novici na svim godinama u reprezentaciji i skroz ga razumem. Veliki je igrac i opravdano se boji da li ce moci da podnese sve napore. Razumem i Saleta i sigurno da ce se sve izgladiti. Ne smemo olako da zaboravljamo,to nas je kao naciju uvek kostalo.

Zozon

pre 9 godina

Koliko,pljujemo fudbalere a nikad nisam čuo da neko otkaze zbog "teske sezone" a kod kosarkasa otkad su otišli Sale, Divac i ostali u penziju sve neko natezanje za svako takmicenje. Nije mi jasno šta je problem kod ovih momaka. A kad se setim samo da su mnogi pljuvali Noleta sto par puta nije igrao... Čovek gine i mlati se sa kraja nakraj sveta, zaradjuje milione a skoro uvek nađje vreme....

Granota

pre 9 godina

@divad: toliko se jako izvinuo da se skroz ušinuo...

Kult reprezentacije je jednostavno nula, više ne predstavlja apsolutno ništa. Ja bih raspustio Savez i postavio nove osnove naše košarke. Toliko nisko je pao naš sport na reprezentativnom nivou, da će jako teško biti oporaviti ga. Recimo, u Kataloniji i Baskiji ima dosta sportista koji podržavaju ideju nezavisnosti, ali nikada nisam video nijednog od njih da je rekao "ne" državnoj reprezentaciji Španije. Državna reprezentacija je ponos i prestiž i ne podređuje se ničemu. Ali, Srbija je u svemu odavno dotakla dno.

dzukac

pre 9 godina

@Parni valjak
OK, u pravu si, čovek je imao velike pehove sa povredama, ove godine puni 28 godina i nema još puno vremena da zaradi neki ozbiljan novac. Postavlja se samo pitanje, ako je to poznato svakome ko ozbiljno prati košarku i naravno samom Veličkoviću, zašto je čekao da spisak bude objavljen pa da tek onda saopšti svoju odluku?
Mada, to je sve samo površina koja se talasa, mnogo veći problem je sam savez koji kao da je u nekom svom svetu i živi u vremenu kada smo bili košarkaška velesila koja je svima redom delila lekcije. Država se smanjila, baza igrača takođe, druge nacije su napredovale, mnogo toga se promenilo u evropskoj košarci, ali hej, najvažnije je da niko ne može naruši decenijski mir i spokojstvo našeg saveza...

Zlo koje ne spava

pre 9 godina

Kada ce kazne za onu bruku ,kradju pehara,a Gogicu? Bitno da si za sako cepao svaki dan kazne poltroncino! Zapamtite 2014,zapamtite kome ste dali glas,kad uskoro svi budete na ulici,nemojte se cuditi!

Cobra

pre 9 godina

Pošto je neko postavio pitanje,kada će neko da se izvini zbog krađe pehara,evo ja se kao Zvezdaš iskreno izvinjavam grobarima.
I sada prestanite više sa time,pošto i sami znate kako ste osvojili tu titulu.

lektor

pre 9 godina

Apsolutno moj komenrar nema veze sa ovom pričom, ali ne mogu da ne primetim: da li je moguće da svi pišete "izvinUo", izvinuo je možda nogu, ruku, ali se ovde izvInio...

Orao

pre 9 godina

@Parni Valjak
Svako dete u Srbiji zna da se na SP utakmice igraju prakticki svakodnevno. To zna i Velickovic jer je svojevremeno igrao SP i EP. Ali da zamajava selektora i reprezentativne kolege do poslednjeg momenta i onda 5 do 12 javi da se setio da koleno nece izdrazati napore je detinjasto. Zamisli da svih 30 igraca sa spiska uradi isto?! I sta onda da Djordjevic radi? Da zove Divca, Danilovica, Paspalja, Bodirogu i Savica i podeli dresove? ... Stvar je sasvim jednostavna. Djordjevic je profesionalac od glave do pete, Velickovic nije. Zato je prvi pobednik, a ovaj drugi gubitnik ...

adriano

pre 9 godina

Nemamo mi nista od tvog izvinjenja,da nisi potpisao za Trabzon onda bi bio zdrav. Tako nam i treba kad menadzeri sastavljaju reprezentaciju.

divad

pre 9 godina

Prvi nas igrac za koga ja bar znam da se ovako javno izvinuo.
Ne poznajemo dovoljno situaciju da bi mogli da damo neki ozbiljniji sud u ovako komplikovanoj stvari...uglavnom zasigurno trebao je Saletu da javi na vreme stanje ili da ga pritiskaju!

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Sve je u redu...godine prolaze a treba uzeti jos koji dinar dok je vreme. Ako slomijes nogu na prvenstvu malo ce te potapsati po ramenu i pustiti da crknes jer od kosarke vise nema nista. Ali to nije bila nesmotrenost nego nesto drugo...

Doktor86

pre 9 godina

Pa dobro. Na cetvorci imamo Bjelicu i Mitrovica, na petici Krstica, Raduljicu i Stimca. Za svaki slucaj, ukoliko se Lucic i Micov ne oporave, Bjelica ce igrati 3 a u timu ce biti Kuzmic ili Kravic koji pokrivaju i 4 i 5. Mislim da imamo izuzetno kvalitetne igrace u reketu. Zao mi je sto je Erceg povredjen i sto Jokic nije pozvan, ali ok. A o spoljnoj liniji da i ne govorim, tu smo sa Teodosicem, Bogdanovicem, pa Nedovicem, Micicem i Markovicem prejaki. Samo to neko treba dobro da ukomponuje.

Parni valjak

pre 9 godina

Kako su se svi ostrvili na ovog igrača, koji je do teške povrede, bio prvi na svakim pripremama i igrao za reprezentaciju do poslednjeg atoma snage. A sada kada koleno može da izdrži samo intenzitet domaće lige i kada su mu svi inostrani angažmani po znakom pitanja, svi mu zameraju što pokušava da obezbedi neku paru za košarkašku penziju.

smeker

pre 9 godina

Ti si bio i ostao za Grobare covek.Ovi dezorjentisani koji neznaju za koji klub navijaju su ti se smejali i kacili slike sa mora i stomacice.Likovali su i govorili nikad Novica vise nece biti ubica.Ali hvala bogu da si zdrav i da si ubo dobar ugovor,to njih boli.Neka Covic predlozi zamenu a i Salu ovo nije trebalo.Iskreni i Bogdan bi trebao malo da se odmori neka igra Lazic...

scorpio2x

pre 9 godina

Srbija ima dva državna projekta zvezdu I partizan, zašto onda ne plaćaju reprezentativce? Tada bi odziv bio 110% ;)) povrede bi bile zalečene, motivacija visoka...navijači srećni. ..a možda bi uzeli neku od medalja.

Losmi

pre 9 godina

Puna podrska Saletu. Nikad necu zaboraviti tu ekipu posle sankcija koliko nas je obradovala. I da nije u pravu ja bih ga podrzao s obzirom na to koliko nam je srece doneo. Plus je covek 1000% u pravu. Slazem se sa tim da su i nova vremena ali nemoj onda decko da se pozivas na patriotizam i slicno kad dolazis iz interesa da igras za repku. Hvala na svemu i propao si u Trabzonu iako ti zelim da budes MVP lige.

...sve sve ali nista

pre 9 godina

a zasto kalkulises?? pa igras za Srbiju...dovoljno je srce na teren i svi bi bili presrecni! Divac je davao po 5 koseva pa smo cenili..

beograd

pre 9 godina

mislim da "mali" kravić obavezno mora biti pozvan.....novica je nažalost bivši igrač posle silnih povreda, nisam ni očekivao da će igrati, stoga nisam razočaran

KOKAN

pre 9 godina

Vise cenim Raduljicu i Micova koji su ranijih godina unapred stavljali do znanja da nece da se odazovu i tako kosarkasku javnost i selektora nisu dovodili u skripac i ostavljali na cedilu nego Velickovica i ovakvo ponasanje bez obzira na sve dosadasnje zasluge, mada posteno receno on i nije ostavio neki dubok trag u reprezentaciji.

NokiJa

pre 9 godina

Nit ga gotivim,nit sam ga gotivio,ali ovo je jedan lep gest.
Ipak to ne moze da izvadi fleku koju si napravio ali moze da ublazi udarac i da ti omoguci neki fer odnos u buducnosti,ako se Sale zadrzi.
Nije tesko biti fin!
Jel tako DV?

ja

pre 9 godina

Srbija ima dva državna projekta zvezdu I partizan, zašto onda ne plaćaju reprezentativce? Tada bi odziv bio 110% ;)) povrede bi bile zalečene, motivacija visoka...navijači srećni. ..a možda bi uzeli neku od medalja.
(scorpio2x, 8. jul 2014 20:48)

Partizan drzavni projekat? Nijednu paru od drzave nije dobio...

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ljudi, nemojte da se lažemo - Novica je otkazao jer zna ono što zna i čitava srpska košarkaška javnost, iako se to ne govori naglas. A to je da je reprezentacija na najnižim granama i da na svetsko prvenstvo ide po još jedan debakl. Ako mislite da selektor debitant, sa ovakvim igračima, može da napravi nešto, onda ste ili košarkaška neznalica ili žestoko pristrasni. Daleko je do oporavka.

ognjen

pre 9 godina

Pa dobro. Na cetvorci imamo Bjelicu i Mitrovica, na petici Krstica, Raduljicu i Stimca. Za svaki slucaj, ukoliko se Lucic i Micov ne oporave, Bjelica ce igrati 3 a u timu ce biti Kuzmic ili Kravic koji pokrivaju i 4 i 5. Mislim da imamo izuzetno kvalitetne igrace u reketu. Zao mi je sto je Erceg povredjen i sto Jokic nije pozvan, ali ok. A o spoljnoj liniji da i ne govorim, tu smo sa Teodosicem, Bogdanovicem, pa Nedovicem, Micicem i Markovicem prejaki. Samo to neko treba dobro da ukomponuje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doktor86, 8. jul 2014 20:20)
Da li ti Stimca i Raduljicu smatras za igrace sa kojima se moze nesto napraviti? 2 klasicna panja koja ce tu biti samo zato sto umesto da imamo 3 cetvorke imacemo 3 centra,a sve zbog selektora i igraca koji nikad ne mogu da se usklade da jednom odemo kompletni na sampionat..Plus sto Bjelica po meni mnogo vise vredi na 3 a morace izgleda da igra 4..A ne daj Boze da ne odu i Micov i Lucic propade prvenstvo..Spoljna linija je vrlo dobra ali cemo pod kosem biti katastrofa sto ce se videti u ozbiljnijim utakmicama..!!!

adriano

pre 9 godina

Nemamo mi nista od tvog izvinjenja,da nisi potpisao za Trabzon onda bi bio zdrav. Tako nam i treba kad menadzeri sastavljaju reprezentaciju.

...sve sve ali nista

pre 9 godina

a zasto kalkulises?? pa igras za Srbiju...dovoljno je srce na teren i svi bi bili presrecni! Divac je davao po 5 koseva pa smo cenili..

cko

pre 9 godina

sad bih ti rekao sta da radis i gde da ides, ali mi nece objaviti komentar. iovako bih više voleo da je Savan igrao nego ti... A sad ni jedan ni drugi...

Losmi

pre 9 godina

Puna podrska Saletu. Nikad necu zaboraviti tu ekipu posle sankcija koliko nas je obradovala. I da nije u pravu ja bih ga podrzao s obzirom na to koliko nam je srece doneo. Plus je covek 1000% u pravu. Slazem se sa tim da su i nova vremena ali nemoj onda decko da se pozivas na patriotizam i slicno kad dolazis iz interesa da igras za repku. Hvala na svemu i propao si u Trabzonu iako ti zelim da budes MVP lige.

Zozon

pre 9 godina

Koliko,pljujemo fudbalere a nikad nisam čuo da neko otkaze zbog "teske sezone" a kod kosarkasa otkad su otišli Sale, Divac i ostali u penziju sve neko natezanje za svako takmicenje. Nije mi jasno šta je problem kod ovih momaka. A kad se setim samo da su mnogi pljuvali Noleta sto par puta nije igrao... Čovek gine i mlati se sa kraja nakraj sveta, zaradjuje milione a skoro uvek nađje vreme....

Orao

pre 9 godina

@Parni Valjak
Svako dete u Srbiji zna da se na SP utakmice igraju prakticki svakodnevno. To zna i Velickovic jer je svojevremeno igrao SP i EP. Ali da zamajava selektora i reprezentativne kolege do poslednjeg momenta i onda 5 do 12 javi da se setio da koleno nece izdrazati napore je detinjasto. Zamisli da svih 30 igraca sa spiska uradi isto?! I sta onda da Djordjevic radi? Da zove Divca, Danilovica, Paspalja, Bodirogu i Savica i podeli dresove? ... Stvar je sasvim jednostavna. Djordjevic je profesionalac od glave do pete, Velickovic nije. Zato je prvi pobednik, a ovaj drugi gubitnik ...

Doktor86

pre 9 godina

Pa dobro. Na cetvorci imamo Bjelicu i Mitrovica, na petici Krstica, Raduljicu i Stimca. Za svaki slucaj, ukoliko se Lucic i Micov ne oporave, Bjelica ce igrati 3 a u timu ce biti Kuzmic ili Kravic koji pokrivaju i 4 i 5. Mislim da imamo izuzetno kvalitetne igrace u reketu. Zao mi je sto je Erceg povredjen i sto Jokic nije pozvan, ali ok. A o spoljnoj liniji da i ne govorim, tu smo sa Teodosicem, Bogdanovicem, pa Nedovicem, Micicem i Markovicem prejaki. Samo to neko treba dobro da ukomponuje.

KOKAN

pre 9 godina

Vise cenim Raduljicu i Micova koji su ranijih godina unapred stavljali do znanja da nece da se odazovu i tako kosarkasku javnost i selektora nisu dovodili u skripac i ostavljali na cedilu nego Velickovica i ovakvo ponasanje bez obzira na sve dosadasnje zasluge, mada posteno receno on i nije ostavio neki dubok trag u reprezentaciji.

Granota

pre 9 godina

@divad: toliko se jako izvinuo da se skroz ušinuo...

Kult reprezentacije je jednostavno nula, više ne predstavlja apsolutno ništa. Ja bih raspustio Savez i postavio nove osnove naše košarke. Toliko nisko je pao naš sport na reprezentativnom nivou, da će jako teško biti oporaviti ga. Recimo, u Kataloniji i Baskiji ima dosta sportista koji podržavaju ideju nezavisnosti, ali nikada nisam video nijednog od njih da je rekao "ne" državnoj reprezentaciji Španije. Državna reprezentacija je ponos i prestiž i ne podređuje se ničemu. Ali, Srbija je u svemu odavno dotakla dno.

Parni valjak

pre 9 godina

Kako su se svi ostrvili na ovog igrača, koji je do teške povrede, bio prvi na svakim pripremama i igrao za reprezentaciju do poslednjeg atoma snage. A sada kada koleno može da izdrži samo intenzitet domaće lige i kada su mu svi inostrani angažmani po znakom pitanja, svi mu zameraju što pokušava da obezbedi neku paru za košarkašku penziju.

lektor

pre 9 godina

Apsolutno moj komenrar nema veze sa ovom pričom, ali ne mogu da ne primetim: da li je moguće da svi pišete "izvinUo", izvinuo je možda nogu, ruku, ali se ovde izvInio...

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ljudi, nemojte da se lažemo - Novica je otkazao jer zna ono što zna i čitava srpska košarkaška javnost, iako se to ne govori naglas. A to je da je reprezentacija na najnižim granama i da na svetsko prvenstvo ide po još jedan debakl. Ako mislite da selektor debitant, sa ovakvim igračima, može da napravi nešto, onda ste ili košarkaška neznalica ili žestoko pristrasni. Daleko je do oporavka.

scorpio2x

pre 9 godina

Srbija ima dva državna projekta zvezdu I partizan, zašto onda ne plaćaju reprezentativce? Tada bi odziv bio 110% ;)) povrede bi bile zalečene, motivacija visoka...navijači srećni. ..a možda bi uzeli neku od medalja.

Kontraš

pre 9 godina

Ljudski je pogresiti, ali ljudski je i priznati i izvinuti se.

Ajmo dalje...
(BigBoca, 8. jul 2014 20:06)

Inače je povređen, sad se još i izvinUo... Maler za malerom...

NokiJa

pre 9 godina

Nit ga gotivim,nit sam ga gotivio,ali ovo je jedan lep gest.
Ipak to ne moze da izvadi fleku koju si napravio ali moze da ublazi udarac i da ti omoguci neki fer odnos u buducnosti,ako se Sale zadrzi.
Nije tesko biti fin!
Jel tako DV?

Cobra

pre 9 godina

Pošto je neko postavio pitanje,kada će neko da se izvini zbog krađe pehara,evo ja se kao Zvezdaš iskreno izvinjavam grobarima.
I sada prestanite više sa time,pošto i sami znate kako ste osvojili tu titulu.

divad

pre 9 godina

Prvi nas igrac za koga ja bar znam da se ovako javno izvinuo.
Ne poznajemo dovoljno situaciju da bi mogli da damo neki ozbiljniji sud u ovako komplikovanoj stvari...uglavnom zasigurno trebao je Saletu da javi na vreme stanje ili da ga pritiskaju!

Zlo koje ne spava

pre 9 godina

Kada ce kazne za onu bruku ,kradju pehara,a Gogicu? Bitno da si za sako cepao svaki dan kazne poltroncino! Zapamtite 2014,zapamtite kome ste dali glas,kad uskoro svi budete na ulici,nemojte se cuditi!

dzukac

pre 9 godina

@Parni valjak
OK, u pravu si, čovek je imao velike pehove sa povredama, ove godine puni 28 godina i nema još puno vremena da zaradi neki ozbiljan novac. Postavlja se samo pitanje, ako je to poznato svakome ko ozbiljno prati košarku i naravno samom Veličkoviću, zašto je čekao da spisak bude objavljen pa da tek onda saopšti svoju odluku?
Mada, to je sve samo površina koja se talasa, mnogo veći problem je sam savez koji kao da je u nekom svom svetu i živi u vremenu kada smo bili košarkaška velesila koja je svima redom delila lekcije. Država se smanjila, baza igrača takođe, druge nacije su napredovale, mnogo toga se promenilo u evropskoj košarci, ali hej, najvažnije je da niko ne može naruši decenijski mir i spokojstvo našeg saveza...

ognjen

pre 9 godina

Pa dobro. Na cetvorci imamo Bjelicu i Mitrovica, na petici Krstica, Raduljicu i Stimca. Za svaki slucaj, ukoliko se Lucic i Micov ne oporave, Bjelica ce igrati 3 a u timu ce biti Kuzmic ili Kravic koji pokrivaju i 4 i 5. Mislim da imamo izuzetno kvalitetne igrace u reketu. Zao mi je sto je Erceg povredjen i sto Jokic nije pozvan, ali ok. A o spoljnoj liniji da i ne govorim, tu smo sa Teodosicem, Bogdanovicem, pa Nedovicem, Micicem i Markovicem prejaki. Samo to neko treba dobro da ukomponuje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doktor86, 8. jul 2014 20:20)
Da li ti Stimca i Raduljicu smatras za igrace sa kojima se moze nesto napraviti? 2 klasicna panja koja ce tu biti samo zato sto umesto da imamo 3 cetvorke imacemo 3 centra,a sve zbog selektora i igraca koji nikad ne mogu da se usklade da jednom odemo kompletni na sampionat..Plus sto Bjelica po meni mnogo vise vredi na 3 a morace izgleda da igra 4..A ne daj Boze da ne odu i Micov i Lucic propade prvenstvo..Spoljna linija je vrlo dobra ali cemo pod kosem biti katastrofa sto ce se videti u ozbiljnijim utakmicama..!!!

Znam

pre 9 godina

Zar stvarno ljudi mislite da ce covek koji tek uplivava u trenerske vode i to kao selektor i ovakav tim uspeti nesto da naprave...ne gajimo iluzije jer nije realno

beograd

pre 9 godina

mislim da "mali" kravić obavezno mora biti pozvan.....novica je nažalost bivši igrač posle silnih povreda, nisam ni očekivao da će igrati, stoga nisam razočaran

Bole

pre 9 godina

Ja sam zahvalan Novici na svim godinama u reprezentaciji i skroz ga razumem. Veliki je igrac i opravdano se boji da li ce moci da podnese sve napore. Razumem i Saleta i sigurno da ce se sve izgladiti. Ne smemo olako da zaboravljamo,to nas je kao naciju uvek kostalo.

zelim da ostanem anoniman

pre 9 godina

Pojavljivanje ovog "sportiste" je obelezila, do tada na nasim terenima nevidjena, tuca sa igracima Hemofarma. Taj dogadjaj je u neku ruku momenat od kada je nasa kosarka krenula silaznom putanjom. Otkazivanje reprezentaciji nakon potpisivanja ugovora je samo upotpunilo losu sliku koju smo mogli imati. Mozda bi ovakvo (ma koliko besmisleno bilo) izvinjenje moglo i da obelezi kraj tog trenda i bude nagovestaj oporavka nase kosarke

smeker

pre 9 godina

Ti si bio i ostao za Grobare covek.Ovi dezorjentisani koji neznaju za koji klub navijaju su ti se smejali i kacili slike sa mora i stomacice.Likovali su i govorili nikad Novica vise nece biti ubica.Ali hvala bogu da si zdrav i da si ubo dobar ugovor,to njih boli.Neka Covic predlozi zamenu a i Salu ovo nije trebalo.Iskreni i Bogdan bi trebao malo da se odmori neka igra Lazic...

ja

pre 9 godina

Srbija ima dva državna projekta zvezdu I partizan, zašto onda ne plaćaju reprezentativce? Tada bi odziv bio 110% ;)) povrede bi bile zalečene, motivacija visoka...navijači srećni. ..a možda bi uzeli neku od medalja.
(scorpio2x, 8. jul 2014 20:48)

Partizan drzavni projekat? Nijednu paru od drzave nije dobio...

alejandro

pre 9 godina

Morao je da se izvini nakon pritiska javnosti!!!??? Sa kakvim biohemijama i mentalnim sklopovima Sale ima posla u reprezentaciji to je strašno! U svakom slučaju Novici će biti lepo na obalama Crnog mora a Španija - to neki drugi put!

beli

pre 9 godina

Kada ce kazne za onu bruku ,kradju pehara,a Gogicu? Bitno da si za sako cepao svaki dan kazne poltroncino! Zapamtite 2014,zapamtite kome ste dali glas,kad uskoro svi budete na ulici,nemojte se cuditi! (Zlo koje ne spava, 08. jul 2014 21:18)
prvo vi grobari da platite sve te kazne pa onda da se bunite

Nolan

pre 9 godina

Stara narodna:Ne veruj grobaru
(Toma Diploma, 8. jul 2014 19:58)

Zna se ko ovde krade...
(BogdanPFC, 08. jul 2014 21:21)

Zna se, evo već 13. godina...
Zna se ko prebija sudije, preti svima i vrši pritisak, ali na vašu veliku žalost toga nema u Evrokupu...

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Sve je u redu...godine prolaze a treba uzeti jos koji dinar dok je vreme. Ako slomijes nogu na prvenstvu malo ce te potapsati po ramenu i pustiti da crknes jer od kosarke vise nema nista. Ali to nije bila nesmotrenost nego nesto drugo...

Dragan

pre 9 godina

Sale, pozovi Jokića, našeg najvećeg talenta na pozicijama 4 i 5. On će se sigurno odazvati, a ako i ne uđe u 12 neće se ljutiti, jer će mu to puno koristiti u daljem razvoju.

Dyne-O-Myte

pre 9 godina

Ljudi, nemojte da se lažemo - Novica je otkazao jer zna ono što zna i čitava srpska košarkaška javnost, iako se to ne govori naglas. A to je da je reprezentacija na najnižim granama i da na svetsko prvenstvo ide po još jedan debakl. Ako mislite da selektor debitant, sa ovakvim igračima, može da napravi nešto, onda ste ili košarkaška neznalica ili žestoko pristrasni. Daleko je do oporavka.

Bole

pre 9 godina

Ja sam zahvalan Novici na svim godinama u reprezentaciji i skroz ga razumem. Veliki je igrac i opravdano se boji da li ce moci da podnese sve napore. Razumem i Saleta i sigurno da ce se sve izgladiti. Ne smemo olako da zaboravljamo,to nas je kao naciju uvek kostalo.

Parni valjak

pre 9 godina

Kako su se svi ostrvili na ovog igrača, koji je do teške povrede, bio prvi na svakim pripremama i igrao za reprezentaciju do poslednjeg atoma snage. A sada kada koleno može da izdrži samo intenzitet domaće lige i kada su mu svi inostrani angažmani po znakom pitanja, svi mu zameraju što pokušava da obezbedi neku paru za košarkašku penziju.

ja

pre 9 godina

Srbija ima dva državna projekta zvezdu I partizan, zašto onda ne plaćaju reprezentativce? Tada bi odziv bio 110% ;)) povrede bi bile zalečene, motivacija visoka...navijači srećni. ..a možda bi uzeli neku od medalja.
(scorpio2x, 8. jul 2014 20:48)

Partizan drzavni projekat? Nijednu paru od drzave nije dobio...

adriano

pre 9 godina

Nemamo mi nista od tvog izvinjenja,da nisi potpisao za Trabzon onda bi bio zdrav. Tako nam i treba kad menadzeri sastavljaju reprezentaciju.

NokiJa

pre 9 godina

Nit ga gotivim,nit sam ga gotivio,ali ovo je jedan lep gest.
Ipak to ne moze da izvadi fleku koju si napravio ali moze da ublazi udarac i da ti omoguci neki fer odnos u buducnosti,ako se Sale zadrzi.
Nije tesko biti fin!
Jel tako DV?

smeker

pre 9 godina

Ti si bio i ostao za Grobare covek.Ovi dezorjentisani koji neznaju za koji klub navijaju su ti se smejali i kacili slike sa mora i stomacice.Likovali su i govorili nikad Novica vise nece biti ubica.Ali hvala bogu da si zdrav i da si ubo dobar ugovor,to njih boli.Neka Covic predlozi zamenu a i Salu ovo nije trebalo.Iskreni i Bogdan bi trebao malo da se odmori neka igra Lazic...

Znam

pre 9 godina

Zar stvarno ljudi mislite da ce covek koji tek uplivava u trenerske vode i to kao selektor i ovakav tim uspeti nesto da naprave...ne gajimo iluzije jer nije realno

Cobra

pre 9 godina

Pošto je neko postavio pitanje,kada će neko da se izvini zbog krađe pehara,evo ja se kao Zvezdaš iskreno izvinjavam grobarima.
I sada prestanite više sa time,pošto i sami znate kako ste osvojili tu titulu.

scorpio2x

pre 9 godina

Srbija ima dva državna projekta zvezdu I partizan, zašto onda ne plaćaju reprezentativce? Tada bi odziv bio 110% ;)) povrede bi bile zalečene, motivacija visoka...navijači srećni. ..a možda bi uzeli neku od medalja.

divad

pre 9 godina

Prvi nas igrac za koga ja bar znam da se ovako javno izvinuo.
Ne poznajemo dovoljno situaciju da bi mogli da damo neki ozbiljniji sud u ovako komplikovanoj stvari...uglavnom zasigurno trebao je Saletu da javi na vreme stanje ili da ga pritiskaju!

KOKAN

pre 9 godina

Vise cenim Raduljicu i Micova koji su ranijih godina unapred stavljali do znanja da nece da se odazovu i tako kosarkasku javnost i selektora nisu dovodili u skripac i ostavljali na cedilu nego Velickovica i ovakvo ponasanje bez obzira na sve dosadasnje zasluge, mada posteno receno on i nije ostavio neki dubok trag u reprezentaciji.

Doktor86

pre 9 godina

Pa dobro. Na cetvorci imamo Bjelicu i Mitrovica, na petici Krstica, Raduljicu i Stimca. Za svaki slucaj, ukoliko se Lucic i Micov ne oporave, Bjelica ce igrati 3 a u timu ce biti Kuzmic ili Kravic koji pokrivaju i 4 i 5. Mislim da imamo izuzetno kvalitetne igrace u reketu. Zao mi je sto je Erceg povredjen i sto Jokic nije pozvan, ali ok. A o spoljnoj liniji da i ne govorim, tu smo sa Teodosicem, Bogdanovicem, pa Nedovicem, Micicem i Markovicem prejaki. Samo to neko treba dobro da ukomponuje.

Zlo koje ne spava

pre 9 godina

Kada ce kazne za onu bruku ,kradju pehara,a Gogicu? Bitno da si za sako cepao svaki dan kazne poltroncino! Zapamtite 2014,zapamtite kome ste dali glas,kad uskoro svi budete na ulici,nemojte se cuditi!

...sve sve ali nista

pre 9 godina

a zasto kalkulises?? pa igras za Srbiju...dovoljno je srce na teren i svi bi bili presrecni! Divac je davao po 5 koseva pa smo cenili..

cko

pre 9 godina

sad bih ti rekao sta da radis i gde da ides, ali mi nece objaviti komentar. iovako bih više voleo da je Savan igrao nego ti... A sad ni jedan ni drugi...

Losmi

pre 9 godina

Puna podrska Saletu. Nikad necu zaboraviti tu ekipu posle sankcija koliko nas je obradovala. I da nije u pravu ja bih ga podrzao s obzirom na to koliko nam je srece doneo. Plus je covek 1000% u pravu. Slazem se sa tim da su i nova vremena ali nemoj onda decko da se pozivas na patriotizam i slicno kad dolazis iz interesa da igras za repku. Hvala na svemu i propao si u Trabzonu iako ti zelim da budes MVP lige.

beli

pre 9 godina

Kada ce kazne za onu bruku ,kradju pehara,a Gogicu? Bitno da si za sako cepao svaki dan kazne poltroncino! Zapamtite 2014,zapamtite kome ste dali glas,kad uskoro svi budete na ulici,nemojte se cuditi! (Zlo koje ne spava, 08. jul 2014 21:18)
prvo vi grobari da platite sve te kazne pa onda da se bunite

Orao

pre 9 godina

@Parni Valjak
Svako dete u Srbiji zna da se na SP utakmice igraju prakticki svakodnevno. To zna i Velickovic jer je svojevremeno igrao SP i EP. Ali da zamajava selektora i reprezentativne kolege do poslednjeg momenta i onda 5 do 12 javi da se setio da koleno nece izdrazati napore je detinjasto. Zamisli da svih 30 igraca sa spiska uradi isto?! I sta onda da Djordjevic radi? Da zove Divca, Danilovica, Paspalja, Bodirogu i Savica i podeli dresove? ... Stvar je sasvim jednostavna. Djordjevic je profesionalac od glave do pete, Velickovic nije. Zato je prvi pobednik, a ovaj drugi gubitnik ...

Zozon

pre 9 godina

Koliko,pljujemo fudbalere a nikad nisam čuo da neko otkaze zbog "teske sezone" a kod kosarkasa otkad su otišli Sale, Divac i ostali u penziju sve neko natezanje za svako takmicenje. Nije mi jasno šta je problem kod ovih momaka. A kad se setim samo da su mnogi pljuvali Noleta sto par puta nije igrao... Čovek gine i mlati se sa kraja nakraj sveta, zaradjuje milione a skoro uvek nađje vreme....

Kontraš

pre 9 godina

Ljudski je pogresiti, ali ljudski je i priznati i izvinuti se.

Ajmo dalje...
(BigBoca, 8. jul 2014 20:06)

Inače je povređen, sad se još i izvinUo... Maler za malerom...

Granota

pre 9 godina

@divad: toliko se jako izvinuo da se skroz ušinuo...

Kult reprezentacije je jednostavno nula, više ne predstavlja apsolutno ništa. Ja bih raspustio Savez i postavio nove osnove naše košarke. Toliko nisko je pao naš sport na reprezentativnom nivou, da će jako teško biti oporaviti ga. Recimo, u Kataloniji i Baskiji ima dosta sportista koji podržavaju ideju nezavisnosti, ali nikada nisam video nijednog od njih da je rekao "ne" državnoj reprezentaciji Španije. Državna reprezentacija je ponos i prestiž i ne podređuje se ničemu. Ali, Srbija je u svemu odavno dotakla dno.

Nolan

pre 9 godina

Stara narodna:Ne veruj grobaru
(Toma Diploma, 8. jul 2014 19:58)

Zna se ko ovde krade...
(BogdanPFC, 08. jul 2014 21:21)

Zna se, evo već 13. godina...
Zna se ko prebija sudije, preti svima i vrši pritisak, ali na vašu veliku žalost toga nema u Evrokupu...

Rzbrzotrz

pre 9 godina

Sve je u redu...godine prolaze a treba uzeti jos koji dinar dok je vreme. Ako slomijes nogu na prvenstvu malo ce te potapsati po ramenu i pustiti da crknes jer od kosarke vise nema nista. Ali to nije bila nesmotrenost nego nesto drugo...

zelim da ostanem anoniman

pre 9 godina

Pojavljivanje ovog "sportiste" je obelezila, do tada na nasim terenima nevidjena, tuca sa igracima Hemofarma. Taj dogadjaj je u neku ruku momenat od kada je nasa kosarka krenula silaznom putanjom. Otkazivanje reprezentaciji nakon potpisivanja ugovora je samo upotpunilo losu sliku koju smo mogli imati. Mozda bi ovakvo (ma koliko besmisleno bilo) izvinjenje moglo i da obelezi kraj tog trenda i bude nagovestaj oporavka nase kosarke

dzukac

pre 9 godina

@Parni valjak
OK, u pravu si, čovek je imao velike pehove sa povredama, ove godine puni 28 godina i nema još puno vremena da zaradi neki ozbiljan novac. Postavlja se samo pitanje, ako je to poznato svakome ko ozbiljno prati košarku i naravno samom Veličkoviću, zašto je čekao da spisak bude objavljen pa da tek onda saopšti svoju odluku?
Mada, to je sve samo površina koja se talasa, mnogo veći problem je sam savez koji kao da je u nekom svom svetu i živi u vremenu kada smo bili košarkaška velesila koja je svima redom delila lekcije. Država se smanjila, baza igrača takođe, druge nacije su napredovale, mnogo toga se promenilo u evropskoj košarci, ali hej, najvažnije je da niko ne može naruši decenijski mir i spokojstvo našeg saveza...

ognjen

pre 9 godina

Pa dobro. Na cetvorci imamo Bjelicu i Mitrovica, na petici Krstica, Raduljicu i Stimca. Za svaki slucaj, ukoliko se Lucic i Micov ne oporave, Bjelica ce igrati 3 a u timu ce biti Kuzmic ili Kravic koji pokrivaju i 4 i 5. Mislim da imamo izuzetno kvalitetne igrace u reketu. Zao mi je sto je Erceg povredjen i sto Jokic nije pozvan, ali ok. A o spoljnoj liniji da i ne govorim, tu smo sa Teodosicem, Bogdanovicem, pa Nedovicem, Micicem i Markovicem prejaki. Samo to neko treba dobro da ukomponuje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doktor86, 8. jul 2014 20:20)
Da li ti Stimca i Raduljicu smatras za igrace sa kojima se moze nesto napraviti? 2 klasicna panja koja ce tu biti samo zato sto umesto da imamo 3 cetvorke imacemo 3 centra,a sve zbog selektora i igraca koji nikad ne mogu da se usklade da jednom odemo kompletni na sampionat..Plus sto Bjelica po meni mnogo vise vredi na 3 a morace izgleda da igra 4..A ne daj Boze da ne odu i Micov i Lucic propade prvenstvo..Spoljna linija je vrlo dobra ali cemo pod kosem biti katastrofa sto ce se videti u ozbiljnijim utakmicama..!!!

alejandro

pre 9 godina

Morao je da se izvini nakon pritiska javnosti!!!??? Sa kakvim biohemijama i mentalnim sklopovima Sale ima posla u reprezentaciji to je strašno! U svakom slučaju Novici će biti lepo na obalama Crnog mora a Španija - to neki drugi put!

lektor

pre 9 godina

Apsolutno moj komenrar nema veze sa ovom pričom, ali ne mogu da ne primetim: da li je moguće da svi pišete "izvinUo", izvinuo je možda nogu, ruku, ali se ovde izvInio...

beograd

pre 9 godina

mislim da "mali" kravić obavezno mora biti pozvan.....novica je nažalost bivši igrač posle silnih povreda, nisam ni očekivao da će igrati, stoga nisam razočaran

Dragan

pre 9 godina

Sale, pozovi Jokića, našeg najvećeg talenta na pozicijama 4 i 5. On će se sigurno odazvati, a ako i ne uđe u 12 neće se ljutiti, jer će mu to puno koristiti u daljem razvoju.