Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.08.2013.

13:20

B92: Dalo najverovatnije Partizanov

Mladi francuski košarkaš Boris Dalo zaigraće najverovatnije za Partizan u predstojećoj sezoni, potvrdio je za B92 njegov agent Miško Ražnatović.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Dalo je proveo nekoliko dana na probi kod Duška Vujoševića koji je bio zadovoljan onime što je video.

„Svi igrači koji poteknu iz INSEP-a imaju obavezu da kada napuštaju Francusku plate određenu vrstu obeštećenja francuskoj federaciji."

"Mi smo u pregovorima sa francuskom košarkaškom federacijom i do sutra (petak) bi trebalo da bude sve završeno“, rekao je Ražnatović za B92 i potvrdio da je optimista što se tiče dolaska Daloa u Humsku.

19-godišnji Dalo je visok 195 centimetara, ima raspon ruku dva metra i odlične fizičke predispozicije.

Dalo, koji je prošao sve mlađe nacionalne selekcije, od kadeta, preko juniora do mladog tima, ima izuzetne dimenzije za poziciju plejmejkera koji se odlično snalazi u tranziciji i ’pik end rol’ igri, a takođ je i skakač.

Prošle sezone branio je boje Poatjea, člana francuske Pro B lige, i bio je pred potpisom za Antib, novim članom francuske elite, ali je, kako je saopštila uprava kluba, odlučio da potraži sreću van granica Francuske.

Dalo bi ukoluko dođe bio treći Francuz u Partizanu pored Lea Vestermana i Žofrija Lovernja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu