Nova vest
Košarka

Petak, 21.06.2013.

15:05

Čović za B92: Miličić? To je laž

Predsednik Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović u izjavi za B92 demantovao je da će Darko Miličić preći u taj klub.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Nekoliko portala objavilo je tu informaciju, ali Čović kaže da u tome nema istine.

„To nije istina, to je laž, to su gluposti, ne možemo svakodnevno da se bavimo stvarima koje se pišu i raznim budalaštinama“, rekao je predsednik crveno-belih za B92.

„Već nekoliko puta smo rekli svima – sve što radimo, radimo transparentno, i objavićemo informacije o novim pojačanjima kada ih bude bilo“, dodao je Čović.

Za sada, crveno-beli su iz Olimpije doveli Jaku Blažiča, a poslednjih dana spekuliše se brojnim imenima.

Najzvučnije ime među njima svakako je Darko Miličić, ali od njegovog dolaska za sada nema ništa, tačnije, do sada nije bilo kontakata sa drugim pikom sa NBA drafta 2003. godine (tada je prvi bio Lebron Džejms).

Već dugo se spekuliše da će Miličić preći u Zvezdu, a poznato je da je Darko veliki navijač crveno-belih i da je često na 'severu' na fudbalskim utakmicama.

Miličić je ponikao u Hemofarmu, a 2003. potpisao je za Detroit Pistonse. Poznata je priča da je Darka želeo generalni menadžer Džo Dumars, a ne trener Leri Braun. Zato Miličić nije često dobijao šansu u Detroitu, a tokom NBA karijere još je nosio dres Orlanda, Memfisa, Njujorka i Minesote.

Početkom prošle sezone potpisao je ugovor sa Bostonom, ali skoro uopšte nije igrao i krajem novembra napustio je Seltikse. Od tada je bez angažmana.

Miličić je u sredu napunio 28 godina, visok je 213 cm, a za reprezentaciju Srbije igrao je na Svetskom prvenstvu 2006. i godinu dana kasnije na Evropskom šampionatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve